Foto bij 39 • Verwarde geest

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Histoire

    Oeh, dit was zo goed!

    8 jaar geleden
  • Altaria

    Draco pov!
    Ik wist wel dat Draco haar leuk vond!! I knew it!
    Net zoals dat Ella hem leuk vindt!!

    8 jaar geleden
  • chanyeoI

    Woah, Draco! Didn't see that coming.
    +kudo

    8 jaar geleden
  • Shaybuttah

    Ik ben zo verliefd op dit verhaal maar dat wist je al haha

    8 jaar geleden
  • ProngsPotter

    Hij fronste zijn voorhoofd, zodat zijn wenkbrauwen over zijn ijsblauwe ogen zakten en er door de schaduw niets anders te zien was dan het maanlicht dat op zijn pupillen werd weerkaatste.


    Dit slappe gekletst had? niet was? niet nodig, net zo min als de preek die zou volgen.


    Natuurlijk was dat niet het geval, maar dat is hoe hij het voelde. Als het aan hem lag, stikten ze vanavond allemaal maar in hun drank.
    Waoww heel mooi gezegd!!

    Haar donkere lokken die heen en weer wiegde over haar rug wanneer ze liep, die groene ogen die hen zo doordringend konden aankijken en haar glimlach, die zelden op haar lippen lag wanneer ze bij hem in de buurt was.
    *O* dit is zo ontzettend goed beschreven!! Echt supergoed! Zeg, Draakje van me. Je denkt wel heel veel over haar na.. Ik bedoel, je klinkt bijna alsof je het over een crush hebt <3

    Oehhhh omggg Draak, je bent verlieeeeefd *O**O* Je kunt er nu echt niet meer onderuit jongen, jammer dan. Nah het is te begrijpen hoor, ze is ook gewoon heel cool. Omggg Ella kan dan een hele goede invloed op hem hebben, en dan wordt hij wel weer een beetje aardig! Nu is ben jij, draakje, heel cool, maar nog niet echt heel aardig, maaarrr Ella kan dat veranderen!! Yass

    En echt, een heel leuk topic!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen