Foto bij Chapter 27

Omg in het begin als je van een normale dag school thuis komt en dit gaat schrijven dan is dat lastig schrijven. Dan denk je steeds 'oh mijn god dat sweertje daar' xD Maar naarmate ik langer typ hoe meliger ik word.

Liedje voor erbij, noujuah, sorry voor dat het met TOM te maken heeft maar die achtergrond emt die hardjes is gewoon geweldig

Eventueel ander liedje. Foto's van Strify, i know maar het liedje is GEWELDIG!
Merel je hebt teveel eisen xD had ik nou maar niet gesegt dat die al online stond dan moest ik er nu niet nog een schrijven xD Nouja, maar jij schrijft ook een nieuw deel hea? Dat heb je beloofd.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Phoebs

    foute foto xp ben jaloers wil ook naar daar xp ik denk trouwens dat ik ook niks zinnig meer kan typen (alsof ik dat ooit kon xp)

    1 decennium geleden
  • Petrichor

    OMYGOD. SUPERNICE. eigenlijk kan ik niks zinnigs verzinnen, omdat ik nu nogal heel erg hyper ben door de adrenaline. maar dat weet je dus mag ik doorklikken voor deze keer? =d want anders krijg je echt geen nuttige hoor. maargoed. ik denk dat ik even moet kalmeren, of juist niet. iniedergeval. KLIKT VOLGENDE!

    1 decennium geleden
  • AlphaRaven

    geweldig! snel verder gaan dit is super gaaf.

    1 decennium geleden
  • NarutoPerv

    Hij heeft een stijve XD

    1 decennium geleden
  • INFIRESMAN

    en die foto is echt fout XD... o.o zie zn broek o.o

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen