We ondervroegen Elvenking (Laura) over haar bezigheden op Quizlet en haar grootste aanraders.

Mijn bekendste username is:
Lastig, ik heb mijn usernames altijd best wel lang voordat ik 'm weer verander. Maar voor nu zeg ik dan toch maar Elvenking, omdat ik deze al behoorlijk lang heb.

Ik zit zolang op Quizlet:
Vijf jaar, sinds 5 oktober. Ik had niet eens in de gaten dat ik mijn jubileum gemist had. Oeps haha.

Ik besteed mijn meeste tijd op Quizlet aan:
Toch wel het forum. Dat valt waarschijnlijk ook wel te zien aan mijn aantal forumposts.

Mijn favoriete story op Quizlet is:
Ik heb genoeg verhalen gelezen op Q die ik echt heel mooi vond, maar om toch nog even lekker nostalgisch te zijn; I'm a Vampire, door Loveless. Het was één van de eerste verhalen die ik las (die toen nog in quiz-vorm was, geloof ik). Ik was toen ook nog iets jonger (ik dacht iets van 15), mijn 'eisen' voor het lezen van verhalen zijn nu wel sterk verhoogd, maar het gaat bij mij vooral om de prettige uren die ik besteed heb aan dit verhaal toen.

Mijn favoriete dichter op Quizlet is:
Nu moet ik heel eerlijk bekennen... is lees eigenlijk nooit gedichten op Q, dus ik zou het niet weten!

Het leukste lijstje dat ik op Quizlet heb gezien is:
Top 10 Engste Creepypastas, omdat ik gek ben op horror. (:

Een quiz die ik iedereen aanraad om te doen is:
Welke vampier ben jij?, om maar even mijn obsessie met vampieren aan te kaarten hehe.

Op het forum ben ik:
Zeer aanwezig. Ik lees eigenlijk alle topics wel door, behalve de 1D/Bieber topics. Ik ben ook de beroerdste niet om mijn mening te laten horen.

Mijn eigen creatie waar ik het meest trots op ben is:
Voorheen zou ik één van mijn stories aankaarten, maar die staan nu allemaal inactief. Dus dan kies ik er maar één uit mijn quizzen en dat is zeer zeker Kledingstijlen door de eeuwen heen. Hier heb ik destijds heel veel tijd in gestoken. Ik weet nog dat ik in Zuid-Frankrijk in de caravan zat, de avond voordat we zouden vertrekken. Mijn ouders, broer, oom en tante en neven zaten allemaal buiten, en ik zat als een echte kluizenaar binnen in een donker hoekje verstopt haha. Ik wilde deze quiz toen gewoon heel graag af hebben voordat ik weer vertrok naar Nederland.

Mijn favoriete smiley is:
:Y)

Mijn mooiste Quizlet-herinnering is:
Dat zijn dan toch de Harry Potter tijden. Toen we de Common rooms hadden. En dan ben ik vast niet de enige die die tijden mist. Het was echt heel gezellig, maar helaas, aan alles komt een eind.

Het leukste aan Quizlet vind ik:
Het feit dat eigenlijk iedereen goed met elkaar kan opschieten. Natuurlijk zijn er meningsverschillen, maar in principe kun je met iedereen wel een goed gesprek aan gaan.

Minder leuk aan Quizlet vind ik:
Ik krijg het idee dat het steeds rustiger wordt. Er mag wel wat meer leven terug komen in Q (hoewel ik eigenlijk niet mag klagen, ik ben ook een paar maanden weg geweest).

Als ik iets op Quizlet zou willen bereiken dan is het:
Wat bijna iedereen graag zou willen; mijn eigen boek in handen krijgen! Ik zou ongelooflijk trots zijn als me dat zou lukken.

Wat ik tegen alle lezers van Q-magazine zou willen zeggen is:
Ik zou hier een heel lap tekst kunnen typen, maar om het toch kort en bondig te houden;
Negeer geen advies van anderen (overweeg het op z'n minst). Na eigen ervaringen had ik beter kunnen luisteren naar bepaalde mensen, dit had veel kunnen voorkomen. En wees niet bang om nieuwe dingen aan te grijpen, breek je routine eens wat vaker. Ikzelf ben vaak super trots op mezelf als ik dingen probeer die ik normaal gesproken niet zou doen. Bovendien leer je er vaak ook nog veel van.

Reageer (3)

  • LilsEvans

    Ik mis de Hp tijden ook echt. Misschien moeten we er gewoon weer mee beginnen, lekker allemaal Hp de top in schoppen en common rooms opnieuw beginnen aaah... mooie tijden.
    En die smiley is idd geniaal. Ik mis hem op mijn mobiel altijd :Y)

    8 jaar geleden
  • DeroGoi

    Verhalen van Loveless zijn gewoon geweldig ^^ eerste verhaal dat ik in een quiz gelezen heb was I'm vampire ^^

    8 jaar geleden
  • Linkle

    Ik wil ook best wel geïnterviewd worden :3

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen