Foto bij For Starters - 14

Hoi liefjes, bedankt weer voor jullie lieve reacties! <3 Aangezien ik een enkele geïnteresseerde lees voor mijn nieuwe verhaaltje, ga ik die komende week meer eens online zetten :)

@Wander, bij dezen! Heb je een nieuwe naam of ben je een nieuw gezicht? Of heb ik een heel slecht geheugen..? Leuk dat je reageert in ieder geval!

@girlicious, tsja dat contract gaat nog wel aan bod komen, maar is niet iets wat in dit verhaal speelt. Een dergelijk contract is namelijk geen enkel bewijs dat tegen aangifte van misbruik werkt. Maar goed daarover komt nog verderop in het verhaal meer. Haha ik had al zo'n vermoeden dat je niet van bezitterige mensen hield haha. Tsja Dave is wel een beetje (behoorlijk) bezitterig. De één vindt dat niet erg, de ander vervelend en weer een ander vindt het heerlijk. Ik ben blij dat hij je met mate irriteert *grinnik*

@katl1, awh dank je wel! Doet me goed om dat te horen!

@magiclove, haha jaa eenmaal de papierwinkel afgerond, brengt rust voor Dave.

@Assietje, ja dat is best wel fijn, dat je daar zo eerlijk over bent. De reacties van lezers zijn altijd leuk, maar dubbel leuk als ik daarin kan lezen wat ze van de personages ed. vinden. Klopt de rust komt behoorlijk uit de lucht vallen, dat is iets waar we nog veel op terug gaan komen, dat af en toe May ineens zoveel rust voelt. Het duurt even voor ze zichzelf daarvan bewust is. Aah super leuk dat je zo geïnteresseerd bent in mijn nieuwe verhaaltje. Ik weet niet of ik op 1 januari om 0:00 het eerste stukje plaats, maar wel op tijd in ieder geval!

Omdat jullie zo super lief zijn heb ik alvast weer een nieuw stukje voor jullie. Whoop whoop! :D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Assietje

    Ik was even bang dat ik te laat was met reageren, omdat er al weer een nieuw hoofdstukje was... Niet dat het erg was geweest als het een 'echt' hoofdstukje was, hoor!!

    Ik ben blij dat je blij bent met mijn eerlijkheid :$

    Ik vind het zo leuk dat ik ergens de rust nu ook steeds vaker terug zie komen. En omdat ik weet dat het er is, ga ik er misschien meer op letten, maar deze kleine dingetjes zijn voor mij de reden om verhalen te blijven lezen en steeds verder opnieuw opzoek te gaan naar nieuwe verhalen of boeken.

    Ik weet eigenlijk op het moment niet veel meer te reageren. Behalve dat ik heeeel graag een nieuw hoofdstukje wiiiiiiillll!!!!!

    Xx

    8 jaar geleden
  • Jokar

    Hmm, ik voel 16+ aankomen maar wie zegt dat ik het niet ga lezen ghehehe

    #DikkeBadAss

    Kudo en snel verder!

    8 jaar geleden
  • katl1

    Geweldig!
    SNEL VERDER PLEASE

    8 jaar geleden
  • magiclove

    wat zijn het toch twee cuties bij elkaar
    Ik ben benieuwd wat ze gaan doen maar vast wel iets leuk (:
    snel verder

    8 jaar geleden
  • Vargas

    Ze zijn zo cute ^^

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen