’Ik maak jou populair, verschrikkelijk populair’


Niet alleen de schrijvers houden Quizlet zo leuk en levendig, maar het zijn toch vooral ook de lezers die deze schrijvers motiveren, stimuleren en deze site maken tot wat hij is. Vandaar dat elke editie een populaire story wordt uitgekozen, om die geweldige lezers eens in de spotlights te zetten! Met deze week:

* tromgeroffel*

Affaire ~ Draco Malfoy [16+]!


Niks is er leuker dan wanneer jij user een story schrijft en je ziet hoe jouw abo=aantal omhoog stijgt. Maar achter elke abo zit een user die zich zo nu en dan wel eens heel intens inleeft in het verhaal dat ze lezen. En ook bij Affaire van Potions waren heel wat fans aanwezig. Zo heb je bijvoorbeeld:
Shakugan
. Op elk hoofdstuk mag je bijna een reactie van haar verwachten. Maar onder de reacties van Shakugan, kon ik nog een enthousiaste fan op bijna alle hoofdstukken terugvinden. Een meisje dat een bezoekje met Draco verdient naar de Starbucks, genaamd: Bucky_thewolf. kylizzle en
magiclove
zie je ook steeds terug . Deze meiden staan bekend om hun empathische reacties en als er iemand wat zit te sputteren zal je het zeker van hen horen, want Draco kwetsen, hell no, of ze komen je achterna met een mes. Dus jullie zijn allemaal gewaarschuwd. Maar deze vier meiden mogen zich de beste en trouwste fans van de story: Affaire ~ Draco Malfoy [16+] noemen.

Wat vindt de schrijfster hier eigenlijk van?

Toen je jouw abo-aantal op je story zag stijgen, wat vond je hier van? Gaf dit extra druk (misschien zelfs zenuwen) of was het vooral een motivatie?

Toen het aantal abo's toenam, gaf mij dat een enorme boost om verder te schrijven en steeds meer nieuwe gebeurtenissen te bedenken. Ik vond het geweldig om te zien hoe andere leden mijn verhaal waarderen en het daadwerkelijk willen lezen.

Wat vind je eigenlijk in het algemeen van zulke enthousiaste lezers? Doet het iets met jou schrijfstijl of snelheid? En neem je de reacties nog mee in de volgende stukjes (oftewel, pas je de verhaallijn erop aan)?

Enthousiaste lezers zijn voor mij een boost om sneller te schrijven. Ik word heel blij van het enthousiasme van mijn lezers, ze geven mij elke dag weer een glimlach op mijn gezicht. Vooral nu Quizlet steeds belangrijker wordt in mijn leven en er ook wat nare privéomstandigheden gaande zijn. Door het enthousiasme van mijn lezers, kan ik mijn gedachtes even verzetten en genieten.
Soms vraag ik de lezers wel een beetje om hulp, en neem ik de reacties zeker mee in de volgende hoofdstukken.

Wat vind je zelf de leukste reactie/reacties en waarom?

De reacties die echt ingaan op de inhoud van het hoofdstuk, dit geeft mij het gevoel dat de lezers zich echt betrokken voelen met het verhaal. Het leukste is als de reactie wat langer is, omdat hier vaak hele leuke tips of ideeën in staan of de mening van de lezer zelf. Van sommige lezers weet ik dat ze altijd reageren en zij hebben dan ook een plekje in mijn hart gekregen. (Eigenlijk alle abo's hebben een plek in mijn hart!)

Zou je verhaal nog hetzelfde geweest zijn moesten er geen fans zijn die zo spontaan reageren?

Dit vind ik een moeilijke vraag, omdat de lezers mij wel tips hebben gegeven. Ik denk niet dat het verhaal hetzelfde eruit zou zien als de lezers niet zo spontaan reageren, want dan zou ik de leuke ideeën en tips niet verwerkt kunnen hebben.

Is er nog iets wat jullie er zelf graag over kwijt willen?

Door mijn lezers, ben ik het schrijven steeds leuker gaan vinden en het is nu ook echt een hele grote hobby geworden, die ik hopelijk later mag uitoefenen als werk.
Het liefste zou ik al mijn lezers persoonlijk willen bedanken voor het lezen van mijn verhaal en de reacties, maar dat gaat zo moeilijk! Hierbij bedank ik alle (toekomstige) lezers en abo's voor het steunen van mijn verhaal. Love you all xx

Dan toch nog even wat leuke reacties waar gereageerd wordt op wat in het hoofdstuk gebeurd is!




Reageer (3)

  • Potions

    Hij is superleuk geworden!
    Bedankt voor dit speciale moment (H)

    8 jaar geleden
  • magiclove

    haha sweet, ik ben trouwe lezer!
    maakt mijn hele dag ;D

    8 jaar geleden
  • Scara

    Helaas omdat mijn lievelingsverhaal van mijn verhalen maar 1 abo heeft, heb ik totaal geen motivatie om door te gaan. Jammer maar helaas xD

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen