Op zondag 29 november was het zover: de Crewmeeting van 2015, waarvoor we ruim een half jaar aan het plannen zijn geweest. Om klokslag twaalf uur zouden we verzamelen op station Utrecht. Zoals te verwachten is bij de NS was een krap uurtje later iedereen ook daadwerkelijk aanwezig en hadden we een mooi gezelschap van twaalf man - of vrouw, eigenlijk. Omdat het een beetje lame was om in een kringetje te staan en Inge het woord vierkanthangen toch al tijdens de vorige bètaverkiezingen had geïntroduceerd, besloten we dit eens in het echt te proberen. Zeker een aanrader, in een vierkant staan schept echt extra plezier.

Emma (Krull) vertegenwoordigde de administrators; Sofie (Hypnotise), Andrea (Fisher), Erica (Scandal) en Annemarije (Disgust) waren de afgevaardigden van het modteam; Margot (Pissarro), Nana (Nakotak) en Megan (Savages) representeerden de bemiddelaars en Jip (Wiarda), Inge (Square), Anne (Kvothe) en Natas Vikings stonden in voor de bèta's.

We startten met bovenstaande groepsfoto zodat we die in ieder geval niet zouden vergeten en baanden ons toen een weg langs alle minipietjes en sintjes die uit de Jaarsbeurs zwermden. Na een kort beraad zetten we koers naar de V&D, waar we ons overgaven aan een heerlijke lunch en daar een behoorlijke tijd bleven zitten. Het was er immers warm en droog en de toilet was binnen een straal van tien meter. Inge trakteerde ons daar heerlijke zelfgebakken koekjes. Helaas moesten we daar alweer afscheid nemen van Margot, want die had nog een familiefeest.

Na de lunch dwaalden we nog een tijdje door de V&D, werden er een paar dingen gekocht en besloten we de rest van het station te verkennen. Het weer was die dag vreselijk, dus het was maar goed dat Utrecht Centraal zo'n enorm winkelcentrum heeft, waardoor het niet nodig was om ons buiten te wagen. Na een tijdje rondslenteren vonden we een plaats waar we gezellig bij elkaar konden zitten door wat banken naar elkaar toe te schuiven. Hier deelde Erica haar zelfgemaakte cupcakes en koekjes uit, voorzien van onze eigen namen.



We zaten hier niet lang of er kwam een cameraploegje die mensen staande hield om ze te interviewen. Het bleek niemand minder dan Filemon Wesselink te zijn, wat toch wel wat bekijks trok. Gelukkig hadden ze er geen behoefte aan om een groep meiden op de camera te zetten - hoewel dat wel wat misgelopen reclame voor Quizlet is. Toen de cameramannen ons begonnen te vervelen haalde Erica haar storydices tevoorschijn: dobbelstenen met plaatjes erop. Het was de bedoeling dat iedereen om de beurt een dobbelsteen gooide, een zinnetje verzon met de afbeelding die naar boven lag en vervolgens de beurt doorgaf. Ze ontstond er een zeer triest verhaal over Jantje die zijn handschoen verloor en daardoor in een ziekenwagen terechtkwam die tegen een huis aan belandde en een heldhaftig verhaal over Tjerp (of Tjierp) de vogel die een uit het vliegtuigruim gevallen vrouw op een fiets van een harde val probeerde te behoeden - en daarin slaagde!

Voordat we het wisten brak het avonduur al weer aan. Groep Groningen en nog enkele andere ver weg wonenden namen afscheid en met het restant sloten we onze dag in de McDonalds af. Helaas stond daar zo een enorme rij dat Erica er uiteindelijk met Anne's hamburger vandoor moest gaan als ze nog voor middernacht thuis wilde geraken en de rest van ons moest zich eveneens haasten tegen de tijd dat de niet al te vlotte kassaman alle bestellingen had afgehandeld.

Al met al denk ik dat ik voor velen spreek als ik zeg dat ik terugkijk op een zeer geslaagde dag!

- Natas

Vind jij het ook leuk om wat andere leden te ontmoeten? Hieronder staan de komende meetings op een rijtje!

22 december - Antwerpen kerstmeeting

Reageer (8)

  • Scandal

    Het was zo leuk *O*

    8 jaar geleden
  • LilsEvans

    Echt jammer dat ik niet kon, maar het was wel een eer de foto's in de collages te mogen zetten ^^
    En ik ben trots dat jullie in een vierkant stonden. Mag ook wel na het fiasco van Inge in een shirt met een RONDE SMILEY op Yolanda's feestje vorig jaar pffft (joehoe)

    8 jaar geleden
  • Divide

    Dit was echt een leuke dag. c:

    8 jaar geleden
  • 160917

    Het was echt zo jammer dat het voor mij te ver was.

    8 jaar geleden
  • Square

    Ah, yay, het verslag. *O*

    Mijn favoriete zin is trouwens "Zeker een aanrader, in een vierkant staan schept echt extra plezier." True. :Y)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen