Vorig jaar had je het Quizlet Sinterklaas Surprise al georganiseerd, en nu weer! Waarom, eigenlijk?
Ik bedacht mij dat we op Q niks aan Sinterklaas deden. Dat vond ik heel jammer want Q is voor vele toch wel een soort thuis. Dus dacht ik dat het wel leuk was als we iets zouden doen.

Hoe is het je bevallen? Waren er veel problemen/uitdagingen?
Ik vind het heel leuk om te organiseren. Ik merkte alleen wel dat ik dit jaar minder tijd had dan afgelopen jaar. Hierdoor liep alles wat stroever en heb ik helaas veel mensen moeten laten wachten op een reactie. Dat vond ik zelf heel stom en ik irriteerde mij er zelf aan.

Heb je zelf ook meegedaan met het lootjes trekken, en wie had je?
Nee. Dat zou ik niet eerlijk vinden want dan zou ik zelf mogen kiezen wie ik zou willen. Daarnaast zie ik al twee jaar wat voor geweldige dingen er gemaakt worden en daar durf ik mezelf niet aan te wagen. Haha.

Staat het al in de planning om het volgend jaar ook te organiseren, of laat je het dan over aan iemand anders?
Jazeker! Ik vind het geweldig om te organiseren en om alle mooi creaties voorbij te zien komen. Dus ik wil het zeker weten aankomend jaar weer organiseren.

Was het organiseren en bijhouden eigenlijk veel werk? Hoeveel tijd schat je dat je erin hebt gestoken?
Ik denk dat ik er uiteindelijk toch wel iets van vijf uur mee kwijt was. Hoogstwaarschijnlijk meer. De lootjes verdelen kostte al een half uur en dan nog verzenden is al gauw twee uur. Daarnaast was ik elke dag wel bezig met mailtjes te beantwoorden en adressen te vragen.

Nu het afgelopen is, zijn er dingen die je graag anders had willen doen en misschien in de toekomst ook wel doet?
Oh ja. Genoeg. Aan het einde van elke surprise denk ik: dit had ik moeten doen en dat en het had ook zo gekund. De meeste ideeën neem ik mee naar volgend jaar. Er is altijd plaats voor verbetering.

Hebben jullie thuis eigenlijk ook aan Sinterklaas gedaan? Hoe ging dat?
Ja! Wij doen het altijd met zijn achten. Mijn oma en opa, mijn ouders, mijn zus, mijn zus haar vriend, mijn vriend en ik. Dat is altijd heel gezellig en leuk.
Mijn oma en opa komen dan naar ons toe en eerst drinken we gezellig wat met elkaar. Daarna gaan we de cadeautjes open maken en dat is altijd een grote chaos. Ze kopen altijd een heel voorraad ducktape en plakband en je mag bij ons geen schaar gebruiken tenzij hij erbij is gegeven dus dat is altijd een heel gebeuren voordat er een cadeautje is open gemaakt. Ook zijn ze bij mij thuis heel goed in rot surprises, zo heb ik een keer een bak met gelatine gehad van mijn vader; hieruit moest ik mijn cadeautjes gaan halen. Ik had dit jaar al voor de zesde keer mijn moeder van de elf jaar dat we nu surprise doen. Mijn inspiratie is ondertussen op.
Na de surprise eten we. Het eten is meestal een buffet dat mijn moeder zelf gemaakt heeft.

Ben je piet geweest dit jaar of ooit in je leven? Hoe ervaarde je dat?
Leuke vraag! Helaas niet. Ik zou het wel willen maar ik heb daar eerlijk gezegd nauwelijks tijd voor.

Wat was je beste herinnering ooit aan Sinterklaas?
Ik was een jaar of zes en we waren nog niet verhuisd. In ons oude huis liep de schoorsteen naast mijn zus haar kamer. Wij gingen dan altijd samen met mijn vader luisteren of we zwarte piet al konden horen en dan klopte mijn vader altijd heel stiekem op de schoorsteen. Mijn zus en ik dachten altijd dat het zwarte piet was.

Wat vond je het leukste aan het organiseren van het Quizlet Sinterklaas Surprise?
De enthousiaste en dankbare reacties van users naar elkaar toe. Iedereen was zo blij met wat ze gekregen hadden en iedereen was enthousiast en er zijn zoveel mooie dingen gemaakt. Ik ben gewoon trots op de dingen die gemaakt zijn.

11. En tot slot, welke surprise die er gemaakt is vond jij zelf het allerleukst? ^^
Ik vond er heel veel echt tof. Maar het topic dat is gemaakt voor Tiva was wel echt heel geweldig.

Benieuwd wat voor surprises er gemaakt zijn? Neem een kijkje in het topic!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen