Foto bij Part 5.1: Class Party

Sorry dat er zo lang geen nieuwe deel was :$
Had het druk..
*Sorry dat ik hem opnieuw heb geactiveerd, maar ik heb ff wat verandert...
sorryyyy

Sofya POV

~Tijdsprong klassefeest

Ik stond zenuwachtig buiten te wachten todat de moeder van Melissa zou komen. Haar moeder zou ons, samen met Justin, ophalen en naar de bios brengen, waar we hadden afgesproken. Want wij 3en woonden dicht bij elkaar, dus dat was handig. Ik zag een auto aankomen, dat was Melissa. Ik stapte in de achterbank en zei; 'Hoi'. Ze begroette met ook terug en zei ook 'Hoi' en we gingen richting de huis van Justin. Justin zat ook al buiten te wachten en stapte in. 'Echt, alles is al klaar voor straks' zei Justin vrolijk over het feestje bij hem thuis. 'Nou, dat is mooi' zei ik en glimlachte naar hem.
Bij de afgesproken plaats waren al een paar andere kinderen van onze klas. Het was 5 voor 3. We hadden om 3 uur afgesproken, dus de anderen en de lerares kwamen zo wel.
Nadat iedereen er was gingen we naar de zalen. De klas was in tweeën gesplitst, want de ene helft ging naar zo'n meisjesfilm (ik wist niet meer hoe die heette), en de andere groep ging naar Saw 6. De meeste, nee iedere meisje ging dus naar die meisjes film, alleen ik en Melissa hadden ervoor gekozen om naar Saw 6 te gaan. Ik en Melissa waren de laatste tijd goeie vriendinnen geworden, want we hielden vaak van dezelfde dingen. De film was eigenlijk 16+ maar de jongens hadden mvr. Houtzage overgehaald om toch naar die film te mogen. Want de meesten waren nog maar 15. Ik dus ook. Eigenlijk wou ik niet naar deze film, maar ik en Melissa vonden die andere film al helemaal niks. Dusja het moest. En als er enge stukjes in voor kwamen, deed ik gewoon mijn handen voor mijn ogen. Ik liep naar de zaal waar we moesten zijn en ging ergens naast Melissa zitten. Ik zag dat Zack naast de lege plek bij Melissa ging zitten. Ik dacht, nee eigenlijk wist ik bijna wel zeker dat Zack Melissa leuk vond. 'Als je het eng vind mag je wel tegen me aan leunen hoor' hoorde ik hem tegen Melissa zeggen. 'Ja, 't zal weg' zei Melissa terug en hij lachte flauwtjes naar haar en keek toen naar het beeld. Ik schrikte en zag dat Justin naast me zat. 'Vind je het erg als ik hier zit?' vroeg hij en wou bijna weer gaan opstaan, maar ik pakte zijn arm en zei 'Tuurlijk niet, ga zitten' en hij ging weer zitten. 'En, hou je van bloederige films?' vroeg hij me. Eigenlijk vond ik Saw-films best wel idioot, ik bedoel wie bedenkt nou weer zoiets? Maarjah.. Het was maar een film. 'Niet echt, maar het is in ieder geval beter dan die andere film' andwoorde ik hem en hij lachte 'Ja, dat is waar' ik lachte ook wat, en toen gingen de lichten uit en de film begon...

Reageer (6)

  • Mayfly

    Ik ga snel verder lezen (A)

    xxx

    1 decennium geleden
  • AnubisLiefde

    verdeer <3

    1 decennium geleden
  • AnubisLiefde

    verdeer <3

    1 decennium geleden
  • AnubisLiefde

    verdeer <3

    1 decennium geleden
  • Dunzak

    geef niet maar gaa veder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen