De tweede les zat ik op Nala. Zij wordt met springen heel erg heet. Maar dat vond ik wel leuk.

Daarna gingen we ook een keer buiten crossen. Toen rende Nala erg hard weg zo bijna het bos in. Ik kan haar namelijk niet houden.

Zoals je hoord was Nala mijn lievelingspony geworden.

Ik reed ook een keer daarna op Skippy. We hadden een slangevolte neer gezet en sprongen daar over heen. Skippy is een schimmeltje. Hij weigerd heel vaak voor de sprong dat is heel erg grappig als je er dan afvalt. Nou ja het ging heel erg goed. Maar bij de tweede hindernis van de drie weigerde hij. En ik viel zo dat ik voor hem belande maar hij stond met een gebogen knie toen ik mij omdraaide zodat het zo leek alsof hij een huwelijksaanzoek gaf. Ik had toen nee gezegd maar een tijdje daarna heb ik hem een huwelijks aanzoek gedaan.

Langzamer hand werd ik ook vriendinnen met een meisje genaamd Vanessa. Ze ging ook steeds vaker mee naar mijn verzorgpony Breezer. We hadden het altijd wel heel erg gezellig met elkaar. Ook werd ik bevriend met een meisje brydy(geen idee eigenlijk hoe je het schrijft)

Ik had mij ook ingeschreven voor ponykamp van de laatste week van de vakantie Vanessa zei namelijk dat het erg leuk was. Dus gingen we er samen naar toe.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen