Eerst moesten we de pony's van het land af halen. Ik reed op Lilo een vosje met een brede bles. Vanessa reed op Floris een Haflinger met een brede bles. Onderweg waren ik en Vanessa druk aan het praten toen opeens Floris schrok en van het ruiterpad af reed recht het water in. Snel volgde ook Skippy en Lilo. We keken snel om ons heen en zagen daar net een man met een paraplu zitten. Na een tijdje kregen we Lilo en Skippy weg uit het water. Na dat we elle lang geprobeerd hebben om Floris eruit te krijgen was het ons eindelijk gelukt. We reden snel verder en waren al snel weer bij de manege. We gingen snel onze pony's afzadelen zodat we daarna de pony's voor het ponykamp konden verdelen.
Ik had al lang na gedacht over welke pony's ik zou kiezen. Ik had namelijk zin in iets nieuws dus koos ik niet voor Nala of Lilo waar ik meestal op zat maar voor Skippy en Twinky. Ik vond haar sowieso wel leuk maar Skippy leuker en daarom was het ook meteen slim want Twinky werd heel vaak gekozen en moesten ze mij bijna wel op Skippy zetten. Uiteindelijk mocht ik op Skippy het hele ponykamp door brengen. Vanessa mocht op haar eerste keus Lilo.
Elke pony werd een of twee keer bereden op het ponykamp en daarom waren er ook twee lessen. In de middag mochten we nog een keer gaan rijden. Eerst ging het andere meisje op Skippy en in de tweede les ging ik met Vanessa. We deden een dressuurles. Het ging opzich heel goed.
In de dagen erna gingen we ook steeds spelletjes doen. Skip en ik waren erg snel de hele tijd dus heel vaak wonnen we ook. Ook gingen we een keer paardenvoetbal doen. In een team van vijf tegen vijf . Skippy was er erg goed in. En ik ben erg fanatiek dus we scoorden de ene naar de andere doelpunt dat was wel heel erg leuk.
We gingen ook twee keer zonder zadel. En goed dat het ging hij gaf de hele tijd na en hij was super braaf.
Na de laatste dag vroeg ik ook de hele tijd aan mijn vader en moeder of ik hem mocht leasen. Jammer genoeg was dat te duur.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen