Tell me I can’t and i will show you i can.

Glimlachend stapte ik uit de limousine, en zoals de instructies door waren gegeven, zou ik eerst samen met Bella (Bella Thorne),Gregg (Gregg Sulkin) en Robbie (Robbie Kay) over de rode loper gaan en foto’s maken en daarna nog een beetje Apart van elkaar heen en weer lopen, en misschien nog wat kleine intervieuwtjes doen.

‘’Oké Sam komt u maar.’’ Ik kreeg een duwtje in mijn rug als teken dat ik mocht gaan lopen.
Samen met de drie andere liep ik naar het midden van de loper waar alle fotograven stonden. Achter ons was een mega lange poster met overal het logo van ‘ABC’ erop.

Dit was een van de gaafste dingen die ik ooit heb meegemaakt, ik kon maar niet stoppen met glimlachen.
Van alle kanten werden namen geroepen, die van Bella, Gregg en Robbie misschien wat meer als die van mij maar dat bedoel ik, zei waren al bekend, ik niet.
Na een paar groepsfoto’s mocht ik voor mezelf rond lopen, ik liep vooral naar fans die mijn naam schreeuwde en ik gaf ze een knuffel en sommige wouden zelfs op de foto.

Ik wou net naar een andere fan toe lopen toen ik werd tegen gehouden door een vrouw met een microfoon en een man met een camera.
‘’hi Sam! Zouden we je een paar vragen mogen stellen?’’
‘’hoi! Ja maar natuurlijk.’’ Was mijn antwoord en meteen werden er al veel vragen gesteld.
‘’hoe voelde het om als enigste minder bekende mee te spelen in deze serie?’’
‘’nou, toen ik voor het eerst in de studio kwam was het heel raar maar ik werd eigenlijk meteen gelijk behandelt met de rest en de andere drie waren heel aardig en we zijn echt goedde vrienden geworden en na een paar weken voelde het al helemaal niet meer raar.’’
‘’en wat ga je doen nu je een tijd vrij hebt vanwege het overleg over een 2e seizoen?’’
‘’uhm, dat weet ik nog niet precies ik denk dat ik sowieso een tijd naar huis ga om mijn familie en vrienden op te zoeken.’’
‘’hoe kwam je eigenlijk op het idee om auditie te doen?’’
‘’nou uhm, voordat mijn vader ons verliet, vertelde hij me altijd dat ik met acteren nooit ergens zou komen. En toen had ik als doel ingesteld om hem te laten zien dat je wel degelijk ergens kan komen met acteren.’’
‘’en het gene dat mij nog net het extra zetje in de rug heeft gegeven was dat mijn 2 beste vrienden volledig achter me stonden en me altijd hebben gesteund.’’
‘’oké Sam bedankt, zeker ben je nu ergens gekomen, ik wens je nog veel succes later en maak er een mooie avond van!’’
‘’dankjewel u ook!’’ de interviewster knikte nog even en liep weer door

Toen ik uiteindelijk verder was gelopen naar de ingang van de zaal hoorde ik 2 wel hele bekende stemmen mijn naam roepen.
Langzaam draaide ik om en toen ik zag waar het vandaan kwam begon ik zo hard als ik kon te rennen op mijn hakken.

‘’mikey! Calpal!’’ riep ik toen ik ze beide in de hals vloog.
‘’maar hoe? En wat doen jullie hier? Hoelang zijn jullie hier al?’’
‘’Sam, is dit een première van het eerste seizoen van de serie waar jij in speelt of een kruisverhoor.’’ En ja daar was Calum weer met zijn stomme maar goed getimede opmerkingen.
‘’oh ik heb jullie gewoon zo gemist.’’ En ik trok ze nog een keer in een knuffel.
‘’wat zie je er trouwens mooi uit.’’ Michael knipoogde naar me en ik gaf hem een vriendschappelijke stoot tegen zijn schouder.
‘’jullie zien er anders ook niet heel verkeerd uit.’’ En deze keer knipoogde ik naar beide jongens.
Al lachend liepen we met zijn drieën de zaal binnen waar we met alle mensen die hebben geholpen bij het maken van de serie en nog wat andere uitgenodigde mensen de eerste aflevering zouden kijken.

‘’hallo allemaal en welkom bij deze première van de nieuwe Serie heartbroken, samen met een heel team hebben we één jaar hard gewerkt en het resultaat zullen we zo laten zien! Maar eerst wil ik ook nog Bella, Sam, Gregg en Robbie bedanken voor hun goedde acteer werk en vele, vele bloopers. Ik had me geen leuker team van acteurs en productie kunnen wensen.’’
Na deze toespraak van de regisseur John volgde een hard applaus gevolgd door lichten die langzaam uitgingen en de eerste aflevering die begon te spelen op het grote scherm voor ons.

Na de aflevering volgde alweer een luid applaus en niet veel later werd er weer een toespraak gehouden.
Toen alles helemaal afgelopen was liep ik met Michael en Calum naar buiten en daar stond al een taxi klaar voor Bella, Robbie Gregg en mij aangezien we met zijn 4e een appartement hebben.
‘’Sam, morgen om 1 uur moet je klaar staan met een koffer ingepakt met kleren en dingen die je nodig hebt voor uhm, ongeveer een half jaar.’’
‘’maar waarom?’’ Calum keek me grijnzend aan en zei verder niks meer.
‘’dat zie je morgen wel!’’ riep Michael nog voordat ik in de taxi stapte.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen