Foto bij 2. De grote dag

Ik kwam overeind maar ik was nog zooo moe, gelukkig is de ceremonie nog niet dus kan ik nog wel even blijven liggen.
Ik ben waarschijnlijk weer in slaap gevallen want toen ik mijn ogen open deed zag ik mijn moeder Ijzelvacht en ze zei dat de ceremonie begon en ik moest wakker worden.
Mijn broertjes en zusjes stonden al bij de uitgang van de kraamkamer
en ze mompelden opwindend ik rende naar ze toe mijn jongere broertje en zusje huilden omdat zij nog geen zes manen waren en mama zij dat ze ook ooit wel eens leerling zullen worden.
toen ik en Strokit naar buiten gingen Stond bijna de hele clan al klaar Blauwster zat op de Hogesteen en staarde naar de kraamkamer.Uiteindelijk waren alle katten op de open plek ik en Strokit moesten naar voren komen Blauwster Sprong van de hogesteen en liep naar ons toe mijn moeder gaf me nog een laatste likje en gaf ons een klein zetje Blauwster begon te Spreken: ''Strokit en Sintelkit zijn nu zes manen oud.
Zij verdienen het om leerling te worden!
Vuurhart jij bent een jonge maar ervaren krijger jij hebt veel moed , lef en slimheid Sintelkit zal jouw leerling worden zul jij alles wat jij goed kan aan Sintelkit overbrengen?'' Vuurhart antwoordde: "ja Blauwster" Blauwster vervolgde: Sinelkit jij zult voortaan heten Sintelpoot''
Strokits mentor werd Grijsstreep en vanaf nu heet hij Stropoot
we mochten eerst nog even uitrusten en daarna ging ik trainen.
ik dacht er even overna: Vuurster was wel een van de krijgers die ik als mentor wou dus ik zal vast een goeie krijger worden
ik kan niet wachten tot het trainen!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen