Foto bij Almost christmas part 3

Ik werd wakker door een koude rilling die over mijn rug liep, ik opende mijn ogen en wist dat, dat kwam door dat Leah vannacht het raam open had laten staan. Ik trok mijn deken over mijn hoofd heen en kreunde omdat ik het liefst nog langer wou slapen. Leah en ik hadden gisteren haar bank uit geschoven tot een bed zo dat ik er kon liggen. Ik wist datvik niet verder kon slapen als het raam open bleef staan maar had geen zin om me om te draaien zo dat ik kon zien of zij nog in dr bed lag. 'Leah.' Siste ik, van onder mijn deken. Ik had besloten dat die optie beter was dan de moeite nemen om te kijken. 'Wat?' Hoorde ik haar chagrijnig mompelen, ik grinnikte het ochtend humeur was niet weg. 'Wil je het raam dicht doen?' 'Nee.' 'Hater.' 'Lui jong.' 'Goeie morgen!' Onderbrak een luide stem onze discussie. 'Seth rot op.' Zei Leah boos. 'Seth kom hier en praat met je grote nicht over je nieuwe liefde.' Zei ik nog steeds van onder mijn denken. 'Leah waarom heb je haar dat vertelt?' 'Omdat Seth het morgen kerst avond is en we met alle jongeren hier zijn terwijl de oudjes bij Billy gaan zitten. En natuurlijk jou lieftallige vriendinnetje er ook is.' 'Ja Seth.' Zei ik op een kinderlijk toontje. 'Hou je mond Emma.' Zei hij op het zelfde toontje terug. 'Wat kwam je doen?' Vroeg Leah. 'Oh ja we gaan eten.' Met die woorden haalde hij me onder de dekens vandaan.

Beneden was het heerlijk warm, ik liep de trap af gevolgd door Leah en liep de keuken in. Daar zaten mijn ouders samen met tante Sue en Charlie die gisteren avond ook was gekomen aan tafel. Charlie en Sue hadden nu bijna drie jaar een relatie maar woonden nog niet officieel samen. Leah zei dat ze het op het begin moeilijk vond, maar dat Charlie haar moeder gelukkig maakte. 'Goeie morgen.' Zei ik terwijl ik plaats nam tegen over Seth die zijn tong naar me uit stak. Ik haalde mijn neus op en sloot mijn ogen door de heerlijke geur van de vers gebakken broodjes, en spek. Normaal zou ik hier vrolijk van worden, maar ik beet nu alleen op mijn lip om mijn tranen binnen te houden omdat ik het niet wou, ik wou niet dat het kerst werd ik wou niet herinnerd worden aan die tijd van het jaar. 'Pak, neem alsjeblieft jongens daar staat het voor.' Zei Sue vrolijk, Seth liet zich het niet nog een keer zeggen en griste een broodje uit de schaal. De rest volgde al snel en ook ik pakte uiteindelijk een broodje, ik keek de tafel rond en besloot dat ik het stiekem toch fijn vond om hier te zijn bij de mensen waar ik om geef. 'Hoe is het nou op je opleiding?' Vroeg Charlie aan mij, ik slikte mijn hapje brood door die ik net in mijn mond stopte en vertelde over mijn studie. Het was niet mijn eerste keus, mijn eerste keus was om te gaan reizen het maakte me niet uit waar heen ik wou de wereld zien, maar toen was hij er nog hij had me drie jaar geleden gezegd niet zonder me te kunnen. Ik richt en mijn gedachten weer op het gesprek en probeerde er niet aan te denken. 'Dus als ik iemand op pak wegens een misdaad kom jij hem verdedigen.' Ik grinnikte en haalde mijn schouders op. 'Ik denk het niet, de opleiding rechten is heel leuk maar ik wil mensen helpen, onschuldig mensen. En dat word hem niet als ik advocaat word.' 'Kijk dat is mijn meisje.' Zei mijn vader trots. Ik keek hem dankbaar aan maar Leah moest het moment weer verpesten. 'En daarbij met jou verleden kom je een rechtszaal niet in.' Ik gaf haar een trap onder de tafel maar schoot ondertussen in de lach. 'Je bent gek LeeLee.' 'Noem me niet zo' 'Meiden gedraag je naar je leeftijd.' 'Seth hou je kop.' 'Ik ben zo blij dat er bij ons al twee uit huis zijn, moet je ook doen Sue.' Iedereen praten door elkaar, mijn blik kruiste die van Seth en ik stak mijn tong uit. Ik keek de tafel rond en wist dat ik dit had gemist me welkom voelen, hoe wel ik altijd overal welkom was sluiten ik me zelf er van af maar het leek me verstandig er voorlopig maar het beste van te maken.

Wohw ik sta in de top! En al 12 abo's super erg bedankt! Dont worry jullie komen er snel achter waarom ze een hekel aan kerst heeft! Met 5 reacties krijgen jullie eind van de middag begin van de avond nog een hoofdstuk :) ik ha snek verder met schrijven voor jullie x

Reageer (3)

  • Krazyrayray

    YEAHH I like it

    8 jaar geleden
  • WolfsChild

    sneeeeel verder! I love it!!

    8 jaar geleden
  • lily_luna

    snel verder! het is echt een mooi verhaal

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen