Foto bij Drie.

Dit is een proloog die bij je echte cadeau hoort. Helaas heb ik nog niet de tijd gehad om dit cadeau te maken, maar ik beloof je dat het er morgen aankomt! Tot die tijd, deze introductie!


Stel je het je voor. Één Arena. Één kans. Één koppel die overwint.




"Welkom, beste kijkers; welkom, gewaardeerde gasten! Vrolijke Fandomspelen en mogen de kansen ímmer in je voordeel zijn! Ik ben uw gastheer Patrick — heel erg bedankt om me hiertoe te dwingen, Sam — en ook dit jaar bestaat de jury uit Minho, Four en Koningin Selene met als speciale gast bekende Q'er BIackburn, ook bekend als Leonie! Nu we dit top team hebben aangekondigd, is het de beurt van de deelnemers. De drie deelnemende koppels van de Derde Jaarlijkse Fandomspelen zijn.."













"Percy Jackson en Annabeth Chase!"








"Harry Potter en Ginny Weasley!"









"En Clary Fray Fairchild-Morgenstern en Jace Lightwood Herondale.. Of was het Jace Morgenstern... Oh maakt niet uit: Clary en Jace!"


"Slechts één van deze koppels zal de Spelen overleven, maar wie zal het worden? Er staat veel op het spel. Niet enkel krijgen zij de officiële titel 'One True Pairing' mee, maar ook wordt hun fandom uitgeroepen tot 'The Ultimate Fandom.' Straks zullen we het te horen krijgen, exclusief hier, op All The Bright Places TV! Tot zo!"



Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen