Na ponykamp was ik helemaal gek op skippy. Elke keer hoopte ik dat ik op hem reed.

Ik zat gelukkig weer eens een keer op skippy. Ik zat steeds minder vaak op hem omdat iemand geklaagd had dat er minder tijd was om te springen voor de andere als ik op hem reed. Omdat ik ons vaak niet over de hindernis kreeg.
Vandaag was dat precies hetzelfde verhaal. Iedereen stond naast de hindernis te kijken of ik er overeen kwam. Nou nee, hij ging er namelijk net voor de hindernis langs en onderwijl een staander mee nemend.
Wat was dat grappig het stond ook nog eens op film.

We gingen buiten rijden. Ik reed lekker op skippy. Het ging zo goed. Een sprong hij zelfs te vroeg en dat doet hij nooit. Gelukkig kon ik wel op tijd mooi meezitten.

Kim was op vakantie en nu gaf Lara een keer les. Ik reed op skippy. We gingen buiten rijden en het ging zo goed. Ik was nog een keer gevallen. Maar altijd op het laatst. De laatste hindernis van het parcours die ik voor de laatste keer mocht rijden moest hij stoppen en ik er afvallen. Wat hebben we toen hard gelachen.

Ik had al ongeveer een half jaar niet meer op Skippy gereden maar deze drie dagen was het zo ver. Ik ging op meiponykamp.
Ik kwam op de manege aan en gaf skippy snel even een knuffel. En liep daarna snel door naar de kantine daar zag ik Kim en twee Chinese meisjes waarschijnlijk een tweeling. Even later kwam er ook nog een ander klein meisje de kantine in namelijk Ginger.
We verdeelden de pony's snel. Ik mocht op ......... Skippy! Het ene Chinese meisje Min yue op Twinky en het andere Chinese meisje min liang op Floris. En Ginger op Luc.
Eerst gingen we onze pony's uit de stal halen en eens grondig poetsen. Skippy zoals elke schimmel weer lekker vies. Na een grondige poetsbeurt was hij weer enigszins schoon. Daarna gingen we rijden. Gewoon eerst eventjes dressuur. Ik kreeg hem aan de teugel en hij liep goed aan het been. Na het rijden moesten we ze snel afzadelen want hierna gingen we zwemmen omdat het woensdag was. Het was opzich wel leuk maar liever had ik iets met paarden gedaan ofzo.
De tweede dag gingen we eerst even heel snel poetsen en daarna rijden. Op het eind deden we een paar spelletjes. We zadelden snel onze paarden af en gingen lunchen. Ik at een paar boterhammen met salami en was daarna klaar. We overlegden onderwijl wat we in de middag wilden doen. Ik stelde paarden vlechten en mennen voor en min liang stelde Longeren voor. Uiteindelijk gingen we Longeren en paarden vlechten. Maar eerst gingen we nog even snel rijden. Ik kon even niet op skippy en min liang niet op Floris. Dus reed ik op Barry en min liang op Jimmy. Het was wel leuk want Barry is best wel druk en daar hou ik wel van. Na het rijden gingen we eerst Longeren met Luc. Bij iedereen ging het best wel goed. Daarna gingen we pony's vlechten. Ik ging bij skippy knotjes maken. Het lukte wel aardig alleen bewoog skippybal een beetje heel erg veel. Daarna moesten we in teams van twee een hengstenvlecht maken zo snel en mooi mogelijk. Uiteindelijk had geen van beiden gewonnen.
En toen was het alweer vrijdag. In de ochtend gingen we springen we konden eerst lekker lang poetsen en daarna hoefden we pas echt op te zadelen. In het begin ging het wel goed bij mij maar ik moest zoals altijd er weer een keer afvallen.
De tweede keer rijden mochten we zonder zadel. Het was zo leuk en fijn. Ik kreeg hem weer lekker aan het lopen. Dat vond ik dijn maar het leukste vond ik dat het leek alsof ik een met hem was.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen