Foto bij My Child, I love you.

My Child, I love you.

Hallo ik ben Bill Kaulitz. Ik woon in Loitsche en ben de zanger van Tokio Hotel. Ik zing. En mijn broer Tom Speelt gitaar. We zijn best beroemd en ik leef bij me ouders. Alleen, ik heb een klein geheimpje. Nou klein is hij niet. Hij is juist heel groot. Ik heb een zoontje. Tom weet het alleen. Maar mama niet. Gustav en Georg ook niet. En me familie ook niet. Nee, het kindje is van mijn vriendinnetje. Maar die is overleden toen ze moest bevallen. Ik was er kapot van en was bang dat ik mijn zoontje ook verloor. Hij is nu één week oud en het is een schat. Hij huilt alleen heel veel maar dat is niet erg. Ik heb het voor hem over. Het is alleen wel heel zwaar. Mama kan me niet helpen. En ik moet kleertjes kopen. Niet dat ik dat erg vind. Maar als de pers me ontdekt ben ik echt de Sjaak. En Hij zal opgroeien zonder een moeder.Tom helpt me steeds als ik s´nachts naar beneden moet voor het flesje. Mijn zoontje heet trouwens Timmy. We gaan straks even wandelen. Ik moet even nadenken. Ik ga. Doei! Xx Bill



Ik pink met me vinger de traan weg. Ik pak Timmy uit ze wiegje en hou hem dicht tegen me aan. Ik begin te huilen. Ik mis haar zo erg. En nu moet mijn kereltje opgroeien zonder moeder. Ik heb een drukke baan en daar gaat hij onder leiden. Nu weet ik hoe het is om een tienervader te zijn.



De tranen blijven vallen en ik hou Timmy goed vast. Ik kijk naar de foto van Camille waar ik mijn hand op haar buik leg. Ik begin nog harder te huilen en Timmy word langzaam wakker. Hij begint te smaken en ik wieg hem heen en weer. Hij valt weer in slaap en ik loop naar beneden heel zachtjes. Als mama me nu snapt ben ik echt de lul. Ik sluip door de gang heen en doe me jas aan terwijl ik Timmy vast hou. Ik loop naar boven toe en loop naar de kamer van Tom. Ik klop. ´Kom binnen..’ Ik doe de klink om en de deur gaat piepend open. Ik hoor dat de muziek te hard sta en begin te gebaren. Tom kijkt me met grote ogen aan en doet de muziek meteen uit.



‘Wat is er aan de hand!’ Gilt hij. Ik kijk naar de spiegel en zie dat me wangen zwart zijn. Ik schudt me hoofd als teken dat het er niet toe doet. ‘Ga je mee wandelen?’ Tom knikt. Hij doet de radio uit en we lopen naar beneden. ‘Ma,we zijn zo terug. We gaan even naar Gustav.’ Roept Tom. ‘Is goed.’ Ik zucht en we lopen naar de garage waar als jaren geen gebruik van word gemaakt. Totdat ik hem in gebruik nam. De buggy en kinderzitje zit erin. Ik pak de buggy en zet Timmy erin. Ik doe het dekentje over het lichaampje. Ik heb de jas enzo al aangedaan. Nu alleen nog het sexy mutsje. Ik doe hem zachtjes over ze blonde haartjes heen en maak alles klaar. ‘Duw jij of ik?’ Vraagt Tom. Ik knik als bevestiging dat ik wil duwen en Tom loopt de garage uit. Ik pak de buggy en we lopen een lange weg naar het park.

Reageer (1)

  • Malificent

    Mooi geschreven, en ik heb zo'n medelijden met Billsel ;s En echt lief dat Tommy hem helpt! ;o Als Bill er alleen voor zou staan, dan zou hij het echt niet meer aankunnen ): Erg van Camille!

    x(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen