Foto bij I help you..My Brother.

I help you..My Brother.

Ik loop naar de badkamer en zie dat me gezicht onder de make-up zit. Ik pak me make-up remover en haal het eraf. Jeetje, het zit wel erg vast! Ik begin te boenen en me hele gezicht zit onder de rooie vlekken. ‘Ach ja…Het is er tenminste af.’Ik doe me haar goed en loop terug naar me kamer. Ik schrik me dood want me kamer deur staat open. En die had ik net dicht gedaan. Tranen vullen me ogen. Wat als Simone op me kamer zit? Ze zou boos op me worden en me het huis uitzetten omdat ik niks verteld heb. Ik ren naar me kamer en sta stom verbaasd in de deur opening.

Daar zie ik mijn broer met Timmy liggen. Allebei in slaap gevallen. Ik kijk naar ze en besluit om ernaast te liggen. Oké, het dekken moet niet over zijn hoofd komen anders stikt hij. Ik leg het dekken goed neer en sla een arm om Tom heen. ‘Weltrusten.’ Fluister ik zacht. Ik hoor gemompel van Tom en kort daarna val ik in slaap.

[..]



Ik hoor hoe de deur opengaat en me ogen sperren open. Simone! Ik tik Tom aan maar die blijft dus gewoon doorslapen. Mooi de baby is uit het zicht. Ik kom overeind en kijk Simone moe aan. ‘Wat doe jij bij Tom in bed?’ Vraagt ze niet begrijpend. ‘Dit is mijn bed hoor..En ik had een nachtmerrie.’ Verklaar trots. ‘Njah..Over 10 minuten beneden klaar staan.’ ‘Hoelaat zijn we weer thuis?’ Vraag ik als ze de kamer uit wilt lopen. ‘Ehm…We blijven bij oma eten dus ik denk rond 7 uur.’ Simone loopt de kamer uit.



Wat! Dat kan niet..! Timmy kan niet zolang alleen blijven. Of…Ik moet een smoesje gebruiken. Of ik huur iemand in. Ik tik Tom aan. ‘Mot je?’ Bromt hij. ‘Tom…? Ben je wakker?’ ‘Nee!’ Hij wilt om draaien maar de baby ligt er. ‘Tom, nee!’ Gil ik. Tom schrikt en heeft het door. ‘Dankjewel Bill, als ik veder was gegaan wat Timmy er niet meer.’ Ik zucht. ‘We moeten ons klaarmaken. We gaan zo naar de kerk.’ Tom knikt. ‘Maar de baby dan?’ Vraagt hij. ‘Dat weet ik dus nog niet.’ Verklaar ik.

Reageer (3)

  • darksunside

    is totaal niet raar dat bill een bh bandje op zijn schouder heeft zitten en ze hoofd zo raar kan draaienxD

    1 decennium geleden
  • Avarosa

    Amai het valt niet op dat die foto gefotoshoped is.

    1 decennium geleden
  • Malificent

    Ik blijf bij Timmy? (:

    x(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen