Foto bij Go out!

Go out!

De preek is bijna afgelopen. Ik verveel me en bedenk hoe mensen Nederlands kunnen praten. Ik doe me mond open en probeer heel zachtjes Nederlands te praten. 'Iek ben Biell' Tom kijkt me raar aan en schiet in de lach. Mensen kijken naar achteren en me hoofd word knalrood. Tom zijn hoofd loopt paars aan en Timmy begint mee te lachen. Omg Timmy lacht..!! Niet dat het erg is ..Dit is de eerste keer! Ik begin te lachen en de hele preek is verpest door mijn Nederlandse taal.



[..]



We staan buiten te wachten op Simone. Ja, we zijn de kerk uit gezet. 'Waarom ging je zo raar praten?' Lacht Tom. Ik haal me schouders op. 'Was ik nieuwschierig naar.' 'Maar dat doe je toch niet in de kerk Bill?' Ik haal me schouders op. Die hele kerk boeit me niet echt. We gaan op een muurtje zitten. Net als we zitten begint Timmy keihard te huilen. Ik kijk Tom aan. 'Laat hem maar even. Ik heb gelezen als je baby's tevaak op pakt worden ze verwent.' We laten Timmy 3 minuten huilen. Maar dan pak ik hem op.



Ik begin met hem te spelen. Tom lacht op de achtergrond en Timmy lacht ook mee. Hij heeft wel wat weg van Tom. Want net toen we naar buiten liepen zag Tom een meisje lopen en het vingertje van Timmy stak naar het meisje. Als het maar niet een playertje word. Lach ik in mezelf. Tom kijkt me schreef aan. Ik wuif met me hand.



Na 10 minuten gaat de bel en de mensen stromen naar buiten. Veel mensen werpen mij en Tom een gemene blik. Simone komt aanlopen. 'Jongens volgende keer blijven jullie thuis!' Wij knikken. Simone loopt weg. Tom geeft me de highfive. Mooi gelukt! Ik leg Timmy in de maxicosi en we lopen naar de auto.



Op naar huis!

Reageer (1)

  • Malificent

    Hahaha, dat is dus mooi gelukt! ;p

    x(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen