Foto bij My little son...

My little son...

My little son...

We rijden de oprit op en Tom en ik stappen als eerste uit. Ik pak de maxicosi met de slapende Timmy erin en loop ermee naar binnen. Ik loop naar de kapstok en hang me jas op. En trap me afgetrapte schoenen uit. Ik loop richting de trap tot ik iets hoor. 'Bill blijf is gezellig beneden. Je bent zovaak boven.' Zeurt Simone.Ik zucht. 'En de baby?' Vraag ik. 'Die mag ook in de huiskamer.' Jeetje, net alsof ze het tegen een huisdier heeft die voor het eerst in de huiskamer mag. Ik haal Timmy uit de maxicosi en loop met hem naar de woonkamer. Hij verstopt ze hoofdje onder mijne lange zwarte haren en ik ga op de bank zitten. Simone en Tom komen naast me zitten. 'Wat een schatje!' Hoor ik Simone naast me gillen. Ik lach. 'Hij lijkt op jouw Bill.' Zegt Simone. Ik slik. 'Waarom niet op T-Tom?' Stotter ik. Simone haalt haar schouders op. 'Ik weet niet. Het zou zo een zoon van jouw kunnen zijn.' Oké, nu word het echt te heet onder me voeten. Ik sta op en draai me om. 'Ik ga hem even in bad doen.' 'Weet je hoe dat werkt?' Ik knik. Tuurlijk weet ik dat. Het is me eigen zoon ja!



Ik leg hem in het warme water en Timmy begint te spartelen. Na 10 minuten zit ik dus helemaal onder het water. Me haren en gezicht zijn kletsnat. En dan wil ik het nog niet hebben over me witte kleren die eerst zwart waren. Ik lach. 'Ondeugend mannetje.' Lach ik naar hem. Hij stopt met spartelen en kijkt me dood serieus aan. 'Hou op met kijken.' Lach ik. Hij kijkt me nog serieuser aan. Omg. Ik word echt bang van hem. Het lijkt net of hij me hoort en hij gaat veder met spartelen en giert het uit van het lachen. Het schuim vliegt alle kanten op net zoals het water. Ik kijk hem met grote ogen aan. Ik hoor de deur open gaan en kijk bang naar achteren. Ohh, het is Tom. Tom komt naast me staan. 'Wat heb jij gedaan?' Hij kijkt naar het water dat op de grond ligt. 'Dat heb ik niet gedaan.' Zeg ik verbaasd. Tom kijkt naar Timmy. Ik knik. 'Geweldig ventje.' Lacht Tom.



[..]



Timmy is onderhand wat ouder en brabbelt wat af. We kunnen het niet verstaan maar dat is juist grappig. Simone is erachter gekomen. Ik moest keihard huilen Tom trooste me. Simone vond het gelukkig goed. Ik vind het best knap van mezelf dat Simone en Tom het alleen weten. Maar Simone was echt boos op me dat ik het niet eerder heb verteld. Maar gelukkg kan ik nu lekker rond lopen zonder bang te zijn. Timmy pakt zijn knuffeltje die in de box ligt. Tom en ik hangen over de box heen en Timmy begint tegen de knuffel te brabbelen. Na 5 minuten ligt hij helemaal dubbel van het lachen. 'Ik ga hem hip hopper maken.' Zegt Tom stoer. 'Dacht het niet Tom. Ik wil hem gewoon als mij opvoeden.' Tom kijkt me raar aan. 'Ja wat? Het is gewoon zo?' Lach ik. 'Aah..Bill dat meen je niet?' Ik knik. 'Dat word hij ook emo..' Lacht Tom. Ik geef hem een stomp in ze ribben. 'Jezus, Bill.' 'Sorry..' Zeg ik lief.

Reageer (1)

  • Malificent

    Waat zegt hij daar? ;o Bill heeft gewoon zijn eigen stijl, en hij staat ermee xd ;p

    Ik moest lachen met : "Geweldig ventje.", lacht Tom. xd

    x(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen