Foto bij I die for you....

I die for you....

Ik word wakker van een gehuil en gegil. Ik doe me ogen open en adem iets in. Het smaakt als..ROOK! Ik sper me ogen open en kijk. Overal vuur! Ik schiet me bed uit en haast me naar Timmy's kamer door de vlammen heen. Maakt me niet uit of ik brandwonden heb. Ik zal en moet me zoontje redden! Omg, en mama en Tom dan? Ik ren als eerste naar de kamer van Timmy. En de deuren omringen zich met vuur. Ik pak de klink vast en gooi de deur open. Als ik in de kamer kom ligt de hele kamer vol met vuur. Ik schrik me dood en ren naar het wiegje. Geen Timmy! 'Timmy!' Begin ik te gillen. Ik ren naar de met vuur gevulde gang en schreeuw. Hopeloos en wanhopig gil ik. De tranen schieten over me ogen.



Totdat ik Timmy voor de trap zie zitten. 'Timmy! Ik heb je gevonden.' Net als ik hem wil oppakken valt hij voorover de trap af. Ik begin hysterisch te gillen en te huilen. Het lichaampje van Timmy ligt levenloos beneden. Totdat me ogen vallen op een iets groter lichaam ernaast. Ik zie Tom liggen. Zijn kleren zijn besmeurd met bloed. Me hart word uit elkaar getrokken. 'Tom!' Gil ik hartverscheurend.



Ik ren naar beneden maar word ineens tegen gehouden door vuur en balken die naar beneden vallen. De balk valt op het lichaam van Tom en Timmy. 'Nee! Ik wil dit niet meer! Laat me niet zo lijden! Ik hou van deze mensen!' Begin ik door het huis te gillen. Ik moet naar buiten! Ik spring over de balk heen en laat het lichaam van mijn broer en zoontje achter in het vuur. De tranen lijken niet op te houden. Waarom ik?! Buiten zie ik de brandweer staan. Ze blussen het vuur. Maar het helpt niet. De vuren zijn ontembaar en het huis zakt in elkaar. 'Nee!' Ik wil naar het huis rennen maar word tegen gehouden. 'Laat me los!' Ik begin om me heen te slaan. 'Laat me alsjeblieft los.' Smeek ik. Diegene die me vast hield laat me los. Ik struikel en verlies me evenwicht. Ik zie hoe de grond dichter en dichter bij komt. En kom met me hoofd op de stenen terecht. Me leven flits voorbij. Geboren, Kleuterschool, Basisschool, Middelbare school, Muziek, Touren, Band, Tom, Timmy, Camille, Simone. Toen werd het zwart.



Een wit licht. Zal ik ernaar toe gaan? Het is zo aantrekkelijk. Ik zie allemaal dingen waar ik van hou. Timmy, Tom en zelfs Simone. Zou ik erheen gaan? Ik loop dichterbij. Gekleed in het wit. Ik kom dichter en dichter bij het licht. Zou ik dood zijn?

Reageer (1)

  • Malificent

    Is dit een droom?!!! Neen geen één van allen mogen dood gaan! ):
    Alsjeblieeft! (huil)

    x(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen