Foto bij Saved in your arms

Saved in your arms

Me ogen schieten open en zie een bezorgde Tom aan me bed zitten. 'Bill je bent wakker!' Roept hij blij. Ik veeg het zweet van me gezicht af en me kleren plakken aan me lijf. Me stem is schoor en me ogen branden. 'Wat is er gebeurt.' Vraag ik zielig. 'Je zat te gillen en te huilen. Ik was mega bezorgd ik probeerde je overal mee wakker te maken. Maar het lukte niet. En Simone is in Berlijn. Dus die komt morgen pas weer thuis.' Ratelt Tom aan één stuk door. Ik knik. 'Tom?' Tom kijkt op en knikt. 'Wil je vannacht bij me komen slapen en wil je het wiegje van Timmy even halen?' Vraag ik. Tom knikt. Ik ga in bed liggen. Tom staat op en loopt de kamer uit, Even later komt hij aanlopen met het wiegje van Timmy. Hij zet hem naast me bed neer. 'Dankje.' Zeg ik beleefd. 'Ik doe alles voor me broertje.' Zegt Tom. Hij tilt de dekens op en komt naast me liggen. Ik voel zijn lichaams warmte die me even laat trillen. Wel raar, het is onderhand vijf jaar geleden ofzo dat hij zo dicht naast me lag. Toen rende hij achter me aan omdat ik ze mp3 gejat had. Ik lig met me rug naar hem toe. 'Eey Bill, ik kan net zo goed weggaan als je met je rug naar me toe ligt en twee meter van me vandaan. Ik lach. Ik schruif wat dichter bij en ik voel zijn buik. Ik voel me veilig en val kort daarna in slaap.



[ 3.00 Pm]



Ik hoor gehuil. Ik doe me ogen open en zie Tom met Timmy in ze armen. 'Wat is er?' Zeg ik schoor. Tom lijkt te schrikken en kijkt me meteen aan. 'Zijn luier moest verschoont, hoe moet dat?' 'Dat heb ik je pas nog uitgelegt slimpie.' Ik stap ondertussen uit bed en tik op Tom zijn voorhoofd. Ik pak Timmy over en leg hem zachtjes op me bed. 'Je doet het zo, zo en zo.' Ik doe alles voor en Tom knikt. 'Dat weet ik ook weer.' Lacht hij blij. Ik geef hem een kus op ze mond. Tom schrikt. Waarom deed ik dat! 'Sorry!' Hij lacht. 'Maakt niet uit hoor.' Hij knipoogt en gaat weer naar bed. Ik word knalrood en stap met een rood hoofd weer het bed in. 'Weltrusten.' 'Weltrusten Tom.' Ik doe me ogen dicht en val in slaap.



[Ochtend]



'Klop, Klop' Ik hoor geklop op de deur. 'Binnen.' Roep ik vermoeid met een schore stem. Jezus wat ben ik moe zeg! Ik hoor hoe de deur piepend open gaat en hoor zachte voetstappen. 'W-wat..I-is dit?' Hoor ik gestotter. Ik draai me om en stuit meteen op het gezicht van Tom. Kut die ligt hier ook nog! Niet dat ik dat erg vind hoor. Maar je snapt me wel. 'Ik had een hele enge nachtmerrie ik moest schreeuwen en huilen volgens Tom. En die zat aan mijn bed en toen vroeg ik of hij bij me wou liggen omdat ik me egt bang voelde.' Simone knikt begrijpend. 'Over een kwatier naar beneden en was Timmy alsjeblieft hij stinkt.' Ik rol met me ogen. 'is goed.'

Reageer (1)

  • Malificent

    GELUKKIG! ;o Ik schrok echt ;s Gemenerik xd
    Worden Tomsel en Billy verliefd op elkaar in dit verhaal? (:

    x(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen