Ze werd op de grond gegooid en iedereen liep of vloog weg. Ze stond op en klopte het stof van haar kleding af. Zuchtend keek ze naar de grote STARK-tower, die nu alleen nog maar een grote A had. Ze probeerde zo stil mogelijk achter ze aan te lopen. Ze was inderdaad niet normaal zoals Captain America had gezegd. Ze kon vliegen, zweven, bij muren oplopen. Niet echt zoals Spiderman, maar gewoon zonder pak. Ook kon ze goed boogschieten, ze dacht erover na om een in een schouder ofzo te schieten of er net naast. Ze vloog met haar voeten dichtbij de grond snel naar de STARK-tower. Daar begon ze een soort van te klimmen op de muur. Eenmaal boven aan hoorde ze Loki praten.
'Ik zou dat drankje nu wel willen,' zei hij.
Ze pakte haar boog en een pijl, ze richtte en besloot dat ze een schouder zou raken. Als ze Hawkeye zou raken zou die waarschijnlijk de pijl, die hij op Loki had gericht, afschieten. Dat was iets wat ze absoluut niet wilde. The Hulk zou het alleen maar kietelen. Natasha Romanoff had net een pistool tegen haar slaap gedrukt en haar half gewurgd. Iron Man zou het niks doen, hij had tenslotte een pak van ijzer aan. Thor was Loki's halfbroer, en die twee konden elkaar wel wurgen. Ze richtte en schoot op Thor. Die slaakte een kreet van pijn en zakte op zijn kniën toen de pijl zich in zijn schouder boorde. Ze keken verbaasd naar Thor en zagen haar toen staan.
'Ik wou zijn schouder niet raken, ik moet nog een beetje oefenen.' Ze zag Loki door de roemoer wegkruipen en schoot een pijl vlak voor zijn gezicht.
'Ik ben trouwens niet zo goed in de waarheid spreken,' zei ze met een spijtige glimlach. 'Maar jullie gevangene ontsnapt.' The Hulk greep Loki en keek hem boos aan.
Ze knipte in haar vingers en de pijlen vlogen terug in haar pijlenkoker. Haar vader had ze ontworpen, omdat ze ze altijd kwijtraakte. Thor maakte een vreemd geluid, toen ze pijl uit zijn schouder verdween.
Hawkeye schoot vliegensvlug een pijl op haar af, en aangezien ze op het randje stond zou ze sowieso achterover vallen als de pijl haar raakte. Daarom liet ze zich maar achterover vallen en zag de pijl boven haar gezicht vliegen. Ze greep hem en schoot hem terug naar Hawkeye. Ze wist niet precies naar waar hij zou belanden, maar ze wist dat ze niet iemand zou raken. Bij de rand verschenen geschrokken gezichten. Ze zag ook dat Iron Man naar benenden vloog, waarschijnlijk om haar te vangen. Ze had daar geen zin in en maakte zich kleiner, om sneller beneden te zijn. Ze landde een paar seconden later zachtjes met haar voeten op de grond. Iron Man stopte midden in de lucht en het ijzeren masker klapte van zijn gezicht. Tony Stark, de man achter het masker, keek haar verbaasd aan.
'Zeg maar tegen Captain America dat hij gelijk had, ik ben inderdaad niet normaal.' Daarna rende ze weg, iedere Avenger verbijsterd achterlatend.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen