Foto bij Chapter 021

Jaylyn Cameron

Eenmaal weer thuis, neemt Sam afscheid en ben ik alleen met Jared. Mijn portfolio leg ik weg en ga ik door naar de keuken. Een blik op de klok en ik weet dat het vijf uur geweest is. Wat voor mij genoeg is en begin ik aan het eten. Lang ben ik nog niet bezig of ik voel een paar armen om me heen.
“Ik kan niet geloven dat je toestemming heb om op hun land te komen.” Aan zijn stem is het te horen dat Jared verbaasd is.
Even laat hij me los en doet hij de keukendeur open. Vervolgens zet hij de radio aan. Meteen begrijp ik dat hij eventuele afluisteraars dwars wil zitten.
“Ik had wel door dat ik eerlijk moest zijn om toestemming te krijgen. Behalve dat, mijn werk spreekt voor zichzelf.” Ik ga wel verder met het eten.
“Dat is zo.” Grinnikt Jared. “Ik vond het wel leuk wat we hoorden nadat we buiten waren. Alice kan wat van de toekomst zien. Dus je heb over een tijd je eigen fotozaak hier.”
“Geef maar toe dat je daar blij mee ben. Zo raak je mij niet kwijt aan de grote stad.” Lach ik.
“Het is je zelfs gelukt om je hoofd leeg te maken. Anders had die gedachtelezer alles geweten.” Hij schenkt wat te drinken in voor ons beide.
“Jij niet. Ik hoorde Edward zeggen dat jouw hoofd chaotisch was.” Gezien zijn grote eetlust, schil ik genoeg aardappels. “Waar dacht je dan wel niet aan?”
“Overal aan. Ik wilde het hem wat moeilijker maken. Van muziek naar films, boeken, grappen die ik uit kan halen. Ik gooide jouw naam er ook tussen. Net als dat ik aan ieder van hun dacht. De opgemaakte barbiepop, spierbundel, slungel, dat soort dingen.” Jared lacht om zijn eigen opmerking.
“Gek genoeg weet ik precies wie je bedoelt. Opgemaakte barbiepop is Rosalie. Spierbundel is Emmet. Slungel is Jasper.” Ik schud mijn hoofd kort. “Ga ik de volgende keer ook doen. Lekker chaotisch denken.” Als ik denk dat ik genoeg aardappels heb, doe ik er nog drie extra bij. Met Jared gaat alles vast op.
“Moet je doen. Edward's gezicht is dan onbetaalbaar.” We kunnen iets horen en draai ik mijn hoofd. Om te zien dat Jared hetzelfde doet. “Ik weet niet wat hij hier komt doen.” Zucht mijn broer en gaat hij naar buiten.

Reageer (1)

  • Altaria

    Is het Paul?

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen