The rights belong to 'Blingee'. Ik heb alleen het plaatje gevonden en vond deze wel gaaf.


Embry Call

Waarom werden we nou gestoord? Ik ben wat verder want ik heb haar shirt uitgetrokken. Zwarte lingerie met kant zat onder haar shirt. Ik kan niet wachten tot ik voor de nacht kan blijven. Ze is echt mooi. Het is lastig om mijn gedachten erbij te houden. Het moet wel belangrijk zijn. Anders negeer ik hem de volgende keer als hij weer belt, neem ik me voor. Lyn is naar huis gegaan en ga ik zelf naar Sam toe. Vanzelf denk ik weer aan haar. Ze wil zelf ook verder.
“Waar is de brand.” Boos kijk ik naar Sam als ik naar binnen loop en blijf ik staan. Met een beetje mazzel, kan ik snel terug naar Lyn.
“Je ben laat,” klinkt Paul en negeer ik hem.
“Jij moet aan je timing werken,” zeg ik en interesseert het me niet dat de anderen me kunnen horen.
“Sorry daarvoor,” reageert Sam.
“Waarom ben ik hier?” Ik kijk naar Sam.
“Jake heeft gezegd dat er een leger van newborn vampieren onderweg hierheen zijn,” begint Sam. Tegelijk weet ik weer dat ik met Jake en Quil naar het feest zou gaan bij de Cullens. Dat was dus afgelopen avond. “Het schijnt dat ze over vier dagen hier zijn en we vechten mee.”
“Dit had je me ook over de telefoon kunnen vertellen.” Man, ik had bij Lyn in bed kunnen liggen. “En waarom komen ze hierheen?”
“Ze zitten achter Bella aan,” vertelt Jake. Ik had het kunnen weten. Zijn geliefde Bella. Hij zal ongetwijfeld voorgesteld hebben om mee te vechten.
“Straks krijgen we meer informatie over de newborns en ik wil dat iedereen dat hoort. Er is al een plek afgesproken,” gaat Sam verder. Geweldig, dat betekend dat ik Lyn wat langer moet missen. Ik ben hier niet blij mee. Ze heeft gelijk. De volgende keer laat ik Sam wat langer wachten.
“Hoe laat is het straks,” wil ik weten.
“Over een paar uur,” antwoord Sam en loop ik weg om Lyn te bellen. Dit alleen maar omdat Jake verliefd is op Bella. Hij is niet op haar ingeprent. God, wanneer houdt die obsessie van hem op.
“Waar ga je heen?” Dat is Paul en herken ik zijn stem.
“Laat hem maar even. Hij wil Lyn rustig bellen,” zucht Sam en ren ik weg. Net zo lang tot ik bovenop de kliffen ben. Nu heb ik ten minste niet gelijk luisteraars in mijn nek. Ik lag eerst met Lyn op bed, verdomme. Wat doe ik hier? Ik zoek haar nummer in mijn telefoon om haar te bellen.

Reageer (1)

  • Altaria

    Haha Embry er komt echt nog wel een keer

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen