Foto bij Chapter 079

Jaylyn Cameron

Wat een klootzak! Dus omdat Jake een obsessie met Bella heeft, gaan ze vechten tegen een leger van nieuwe vampiers. Wat is er zo speciaal met haar? Ze is niet zijn inprent dus wat is het dan? Daarom moet ik Embry nu dus missen. Om ingelicht te worden over het leger vampieren. Inclusief een training. Iets wat nodig schijnt te zijn want het gevecht schijnt over drie dagen te zijn. Ik snuif even bij het idee dat Embry, en Jared, moeten trainen. Ze zijn wolven, kom op nou. Puur om mezelf bezig te houden, ben ik in de kelder bezig om het te veranderen naar een donkere kamer. Zodat ik later mijn foto's kan ontwikkelen. Hoe lang ik beneden ben, weet ik niet tot ik voetstappen kan horen. Mijn woede heb ik intussen afgereageerd op de kelder met schoonmaken.
“Lyn?” Als ik Embry's stem hoor, ren ik naar boven. Hij blijkt in de woonkamer te staan en ren ik recht in zijn armen. “Gaat het?”
“Jawel, ik snap het alleen niet,” zucht ik en omhelst hij me kort. “Staat de veiligheid van het reservaat en de mensen op het spel dat jullie ook moeten vechten.”
“Dat vraag ik me ook af.” Embry trekt me mee naar de bank en beland ik op zijn schoot. “Bella is niet zijn inprent en toch weet ze het van ons. Jake heeft daardoor wel de regels verbroken.”
“Misschien moeten we daar wat over zeggen in plaats van Jake te zieken met zijn obsessie.” Jared komt er bij zitten.
“Je mag alleen je inprent wat zeggen. Of als je zelf een gedaante veranderaar ben.” Dat is iets waar iedereen op gewezen wordt. “En dat is voor de veiligheid van iedereen. Hoe minder mensen het weten, hoe beter,” knik ik.
“Klopt,” is Jared het met me eens.
“Waarom word er dan een uitzondering gemaakt voor Jake?” Ik kijk van Embry naar mijn broer. “Zou hij niet gestraft moeten worden omdat hij de regels verbroken heeft?”
“Daar heeft ze wel gelijk in,” reageert Embry en liggen zijn armen om mijn middel. “Het komt ook van Jake dat hij aangeboden heeft dat we mee zouden vechten. Hij heeft het gisteravond gehoord toen hij bij de Cullens was voor een afstudeerfeest.”
“Oké, nu ben je mij helemaal kwijt.” Ik schud mijn hoofd. “Sam is toch de alfa? Waarom beslist Jake dan zulke dingen? En dat omdat zijn vriendin, en geen inprent, in gevaar is?” Ik leg mijn hoofd op zijn schouder.
“Hoewel ik het met je eens ben, Lyn, kunnen we niet meer terug,” zegt Jared. “Jake heeft gezegd dat we mee zullen vechten en dat doen we ook. We laten elkaar niet in de steek.”
“Toch neemt dat niet weg dat we zeker meningsverschillen hebben hierover. Ik vind dat Jake eerst met ons had moeten praten in plaats van zomaar te beslissen voor ons allemaal.” Embry's hand gaat strelend over mijn arm.
“Zo denk ik er ook over,” klinkt een andere stem en kijken we alle drie op.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen