Foto bij Chapter 097

Jaylyn Cameron

Het voelt goed om thuis te komen en dat Embry er is. Tegelijk denk ik er aan hoe Jared geprobeerd heeft om mij kwijt te raken voor een paar uur. Zes maanden een relatie met Embry. Zelf heb ik het vermoeden dat de mannen alleen wilde zijn om te praten en verdenk ik Jared ervan dat hij het huis op Embry's naam wil laten zetten. Dat ik het weet, komt omdat ik bij Jared een keer op zijn laptop gezien heeft dat hij naar huizen kijkt. Dat doet hij niet voor mij maar voor zichzelf want dat is vaak een persoonlijke keuze. Wat wel leuk is, is dat Jared nu een vriendin heeft en weet Kim wat hij is.
“Hallo schoonheid,” glimlacht Embry en krijg ik een kus.
“Hallo lieverd.” Ik zet de boodschappen op het werkeiland en trekt Embry de koelkast open om te helpen met opruimen.
“Jared,” klinkt een stem achter me en weet ik dat het Kim is.
“In de woonkamer. Loop maar door,” antwoord Embry voor me. Samen kijken we net om de hoek naar de woonkamer. Om te zien dat Jared meteen overeind komt voor haar en kust hij haar. Wacht even, dat is geen gewone kus meer maar een zoen. Kort kijk ik naar Embry en gebaard hij dat hij moet kotsen. Snel leg ik een hand voor mijn mond voordat ik hardop lach. Het volgende moment liggen Embry's armen om me heen en drukt hij zijn lippen op de mijne. Vervolgens zakken zijn handen naar mijn heupen.
“O god, hier ook al.” Door Seth's stem laat ik Embry los.
“Wat is er? Jaloers Seth,” plaagt Embry zijn vriend en stomp ik hem in zijn buik. Wel zacht natuurlijk. “Waarom doe je dat nou?”
“Wat is er, Seth?” Ik ga er niet eens op in en kijk naar de jongen.
“Dat moet je zelf zien. Kom mee.” Seth loopt richting de woonkamer. “Jullie ook. Je geloofd het anders nooit.”
“Dit moet wel belangrijk zijn,” mompelt Jared en gaan we weg.

Reageer (1)

  • Altaria

    Ik snap alleen niet dat Jared het huis op Embry's naam laat zetten. Waarom niet op die van Lynn?

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen