Foto bij His first words!

His first words!

We lopen de set af en gaan richting de auto. Daar wacht Timmy al in zijn kinderzitje. We doen de deur open en ik geef Timmy een kusje op zijn mond. 'Hoi lieverd.' Hij steekt zijn armpjes uit. 'Nee, je moet nog even zitten.' Lach ik. Hij trekt zijn armpjes terug en probeert zijn zitje los te maken, wat dus niet lukt. Ik neem plaats naast Tom en we rijden even langs de Mc Donalds. 'Zin in wat lekkers?' Vraagt Tom als hij in de rij staat bij de Mcdrive. Ik knik. 'Doe maar een happy meal. En voor Timmy een danoontje.' Tom knikt en geeft de bestelling door. Na een poosje hebben we onze bestelling en al etend rijden we naar huis.

Thuis aangekomen komt Simone naar ons toe lopen. 'Jongens, is het goed als ik met Timmy een weekendje weg ga?' Ik kijk haar raar aan. 'Hoeso?' 'Dan kan ik met mijn kleinzoon even weg.' Ik knik. 'Ja, is goed. Ga je nu?' Ze knikt en geef Timmy aan Simone. Simone zet Timmy in de auto en even later rijdt ze weg.
'Nou alleen thuis.' Zegt Tom.
Ik knik. 'Film kijken?' 'Is goed!' We lopen naar binnen toe en gooien onze jassen ergens neer. 'Wel stil zonder Timmy.' Zegt Tom. Ik knik. Ik mis hem ook best wel. 'Trouwens heeft Timmy de hele tijd in de auto gezeten?' Realiseer ik me nu. Tom schudt zijn hoofd. 'Nee, hij was bij de meisjes van catering. Die zagen er best lekker uit.' Tom maakt een wuivend gebaar. Ik voel een jaloerse steek en ga op de bank zitten. Tom heeft niks door en gaat maar prutsen aan de tv. Na twee films wil ik weten hoe het met Timmy gaat. Ik bel Simone op en na drie keer overgaan word er opgenomen. 'Met Simone Kaulitz.' 'Hoi, met Bill. Hoe gaat het?' Vraag ik bezorgd. 'Perfect, Timmy heeft de hele reis geslapen en hij is nu wakker. Ik denk dat hij papa wilt spreken.' Ik krijg een raar gevoel. Klinkt best wel raar. 18, en dan al papa genoemd worden. Simone geeft de telefoon over die later blijkbaar weggegooid word want ik hoor Timmy op de achtergrond lachen. Daarna hoor ik Timmy. 'Dada!' Ik doe me hand voor me mond. 'Wat is er?' Vraagt Tom. 'Timmy zei dada!' Roep ik hysterisch.

Reageer (7)

  • darksunside

    dat is zo schattig(H)
    nieuwe abo:$

    1 decennium geleden
  • Malificent

    Zou je alsjeblieft snel verder willen gaan? (

    x(flower)

    1 decennium geleden
  • Malificent

    Aaaaah wat lieeef! ;o Jaaa zie je wel Billy is verliefd ;o

    x(flower)

    1 decennium geleden
  • biltom40

    aaaaah lief zeg

    1 decennium geleden
  • MeTheBitch

    HAHAHA !! Snel Verder !! :D
    Xx.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen