Foto bij Dodeka's Beauty&Fashion corner

Alles wat je moet weten over Beauty & Fashion!!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Amica

    Die app ga ik downloaden, ook heel handige tips voor nagellak ^^

    8 jaar geleden
  • awsten

    Oeh die app klinkt erg leuk :3 en die tips voor nagellakken ga ik zeker eens een keertje proberen!

    8 jaar geleden
  • magiclove

    Die app lijkt me echt handig! toffe tips

    8 jaar geleden
  • Scandal

    Als fervent nagellaker, als dat een woord is, heb ik soms toch enkele bedenkingen gehad. =P

    Een basecoat is niet zodat jouw nagellak beter aanhecht. Een basecoat is om jouw nagels te beschermen. Door een basecoat te gebruiken, zal het 'wit' van je nagels niet snel vergelen. Tegenwoordig heb je verschillende basecoats die naast het beschermen van de natuurlijke nagel ook nog andere effecten hebben zoals het witter maken van je nagels, het sterker maken van je nagels, jouw nagels beter voeden,...

    Ik denk eigenlijk niet dat kookspray gaat werken. Je gaat toch niet met vet op je pasgelakte nagels gaan spuiten? Volgens mij ruïneert het je hele manicure. Ik gebruik daarom toch nog liever een fast drying topcoat of een fast drying spray. Zulke sprays vertrouw ik al meer dan kookspray.

    Als laatste gaat een basecoat je 'pleister' niet houden. Ik heb die pleistertechniek al vaak uitgeprobeerd maar dan met nagellijm en ik vind het beter om gewoon te werken met de nagellijm zelf. Op mijn rechterduim ofrechterwijsvinger, komt het dan wel eens terug los, maar dan lijm je het opnieuw. Maar dat is voor scheurtjes. Als het er echt af is, kan je de pleistermethode proberen, maar dat is zeer messy en het houdt maar enkele dagen, max. Je nagel is er echt te hard gehavend voor. Maar als je jouw nagel er terug aan wil hangen, moet je nagellijm gebruiken, anders komt het zo los. Nagellijm wordt zelfs al verkocht door goedkope merken. Ik testte laatst die van essence uit en die werkt heel fijn en heeft een mooi borsteltje.
    Een andere tip: als je nagel begint te scheuren, mag je er niet te lang mee wachten om de lijm te gebruiken. Hoe eerder, hoe sterker de nagel dan is wanneer je het gelijmd hebt. Als je er te lang mee wacht, scheurt het verder en hoe verder de scheur, hoe moeilijker de lijm blijft houden en des te vaker dat je nieuwe lijm moet erop smeren.

    Haha, oeioei, het is weer een hele tekst. Ik wou het gewoon nog meegeven. =P

    8 jaar geleden
  • Laleah

    Whow die app klinkt super handig! Ik ga er eens naar kijken

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen