Foto bij 8. leerling medicijnkat

Ik was zo blij ik dacht dat dit een droom was.
Toen schuifelde ik naar voren Blauwster zei Sintelpoot jij zult nog steeds Sintelpoot heten maar nu ben jij de leerling van Geeltand.
Jullie mogen direct beginnen met trainen.
Toen de clanvergadering afgelopen was gingen weer het woud verkennen ik zei tegen Geeltand: ik heb het territorium al gezien.
Maar nog niet de plaatsen waar je kruiden kunt halen Miauwde Geeltand.
Weer gingen weer het hele territorium verkennen, alleen dan de plekken waar je kruiden kunt halen.
Toen ik een halve maan later elk kruid al uit mijn hoofd wist rook ik telkens grijsstreep's geur achter de kraamkamer maar toen ik daar keek zag ik hem niet alleen bosjes braamstruiken.
Grijsstreep had geen jongen wat moest hij dan bij kraamkamer?
Ik liep terug naar Geeltand haar hol.
Toen zag ik dat ze kruiden aan het verzamelen was want ze was er niet.
Toen ik het hol uitliep zag ik vuurhart het kamp binnen komen hij roep naar Geeltand ik vertelde hem dat Geeltand er niet was toen vroeg hij of ik mee wilde komen dus ik ging met hem mee ik volgde hem tot de grens met de rivierclan.
daar rook ik de geur van bloed.
Even later zag ik een rivierclanpoes poes liggen Grijsstreep laag over haar heen gebogen hij zei:
Zilverstroom het komt allemaal goed kijk Sintelpoot is er toen besefte ik pas dat deze poes elk moment kon bevallen toen ging ik maar aan de slag ik gaf haar en stok zodat ze wat afleiding had. En gaf haar wat papaverzaadjes zodat ze niet zoveel pijn had ik deed mijn best alle krijgen te herinneren toen kwamen de jongen vuurhart had mee al verteld wat er ging gebeuren dus had ik me voorbereid ze verloor wel erg veel bloed ik had nog nooit geholpen bij een bevalling alleen maar toegekeken ik wist niet of ze het nog zou redden toen was het laatste jong geboren het was koud en ze moesten warm worden vuurhart nam het ene jong maar ik moest voor Zilverstroom zorgen gelukkig kwam Tijgerklauw eraan: wat is dit! schreeuwde hij Vuurhart verstijfde ik zei: mooi Tijgerklauw lik dit jong zodat het warm wordt en snel een beetje!
Ik volg geen bevelen van een leerling op siste de commandant.
Doe het! gilde ik
Tijgerklauw gromde en staarde me nog een keer woest aan maar toen hield hij het jong warm.
Ik gaf Zilverstroom alles wat haar zou kunnen helpen maar ze verloor te veel bloed.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen