Jullie waren vast wel nieuwsgierig hoe het met Clint, Tony en Bruce was.
Nou, dat krijgen jullie nu te weten.

Bij The Avenger-basis.

Natasha keek naar de drie mannen die met gesloten ogen in de drie bedden naast elkaar lagen. Alledrie hadden ze een diepe wond, bezorgt door Anna Stevens, met een pijl. De pijl waarmee ze Bruce had neergeschoten, had dat meisje laten liggen. Misschien werkte "haar trucje" niet bij The Hulk. Ze had het meisje aan de telefoon gehad, het was opgenomen. Toen ze Bruce ophaalden was hij buiten bewustzijn en het meisje was nergens te bekennen.
Ze vond het vreemd, elke dag een nieuw slachtoffer, allemaal sterke mannen. Ze noemde hen, de geliefdes van bange vrouwen. Laura was in paniek, dat was logisch, ze zag net dat haar sterke man werd neergeschoten. Pepper was niet echt in paniek, meer boos. Op de achtergrond had ze Tony horen praten. Wat hij zei wist ze niet, Pepper had het ook niet verstaan. Toen ze vroeg of Tony het nog een keer wou herhalen, was die al bewusteloos. Laura en Pepper lagen nu te slapen. Zijzelf niet, ze was niet moe. Ze keek naar Bruce die plots zijn ogen opende en verdwaasd rondkeek. Ze stond op en pakte zijn hand. Hij keek haar aan en glimlachte voorzichtig.
'Hee,' kwam het zachtjes uit zijn mond.
'Rustig, het is goed.' Ze drukte even een kus op zijn voorhoofd.
'Ik wist niet wie het was, tot ik haar zag.'
'Ssh, je moet rusten, je bent gewond,' zei ze.
'Ik heb haar geslagen, ik was mezelf niet, ik had geen controle, hij had geen controle. Heb ik meer mensen geraakt?' Bruce keek haar smekend aan.
'Nee, we zagen Anna trouwens ook niet, ze leek gewoon verdwenen te zijn.'
Bruce keek naar de andere twee mannen in de bedden naast hem. 'Wat...?'
'Zij had hen ook neergeschoten, ze waren buiten bewustzijn toen we hen ophaalden. Jij was dat ook. Clint was eerder wakker geworden, maar hij slaapt nu volgens mij.' Ze keek naar haar vriend die rustig in het bed lag.
'Ah, maar waarom zou ze dat doen?' Bruce hoestte even en trok een pijnlijk gezicht.
'Rustig, probeer te slapen. We weten niet waarom ze dat zou doen,' zei ze.
Bruce knikte en sloot zijn ogen. Ze liet zijn hand los en ging op de stoel naast het bed van Clint zitten. Ze schoof iets achteruit en de stoel maakte een piepend geluid over de vloer. Ze vloekte zacht in zichzelf en zag dat Bruce nog steeds rustig lag. Waarschijnlijk was hij bewusteloos.
Clint daarentegen deed zijn ogen verschrikt open en keek haar toen glimlachend aan. 'Hee.'
'Hee, hoe gaat het?'
'Mwoua, het gaat wel. Bruce ook al?' Clint keek naar het bed waar Bruce in lag.
'Ja, hij was zonet bij bewustzijn. Jij was de eerste, daarna Bruce.' Ze glimlachte even.
'En Tony dan?' Hij keek naar het andere bed.
'Nog niet, ga maar weer slapen, dan kun je morgen wat langer wakker blijven dan een paar minuten,' zei ze.
Clint lachte even kort en zei: 'Ga jij ook slapen dan?'
Ze knikte en keek toe hoe Clint in slaap viel. Daarna stond ze op, groette de verpleger die bij het bureau zat en ging naar haar eigen bed.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen