’Ik maak jou populair, verschrikkelijk populair’


Niet alleen de schrijvers houden Quizlet zo leuk en levendig, maar het zijn toch vooral ook de lezers die deze schrijvers motiveren, stimuleren en deze site maken tot wat hij is. Vandaar dat elke editie een populaire story wordt uitgekozen, om die geweldige lezers eens in de spotlights te zetten! Met deze week:

* tromgeroffel*

Lust or Love!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Semantiek

    Nog steeds vind ik die cover van Lust or Love, deel 4 práchtig. En iHeartNouis is ook heel leuk en het verhaal zelf is top!!

    8 jaar geleden
  • IceOnFire

    Hahahahahaha dat moment dat je een online tijdschrift leest, en denkt heuj dit artikel gaat over die ene awesome story die ik lees en dan lees je verder en zie je jezelf staan. En daaronder nog 4 reacties die je ooit hebt geplaatst. Denk dat iedereen dit moment wel herkent
    (hoera)

    8 jaar geleden
  • Nisssie

    Haha, supervet dit!
    Leuk dat jullie de lezers vooral zo in t zonnetje zetten maar laten we eerlijk zijn; iHeartNouis is gewoon een geweldige schrijfster die met een briljant verhaal is gekomen!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen