Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Puellae

    Je zou misschien ook na een week een oproep kunnen doen? Voor alle abonnementen, dus een hoofdstuk activeren met alle oproep-rubrieken op een rij.

    Het is een idee, hoeft niet natuurlijk (:

    8 jaar geleden
  • Scandal

    Ik denk eigenlijk dat weinig mensen iets gaan inzenden. Je leest dit eens en over een week ben je het al vergeten. Dus al wat je bedenkt na die week, of misschien al na enkele dagen, dan denk je niet meer automatisch aan het magazine. Ahja, bij mij dan toch.

    Ik denk dat de redacteurs een beetje hetzelfde moeten doen als de mods van de nieuwsbrief: zelf gaan zoeken. En zie je iets, dan houdt je dat bij en kies je op het einde waarvoor je gaat. Het is misschien niet voor iedere rubriek even gemakkelijk, maar het kan toch maar een tip zijn.
    Of toch zeker voor gebeurtenis van de maand kan je dingen terugvinden op het forum, gaande van een nieuw recept leren koken tot een nieuwe wenteling tot een nieuwe mijlpaal.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen