nieuw hoofdstuk (een beetje overbodig maar ik zeg het toch)

Mededeling: Ik ga proberen vanaf nu elke maandag een hoofdstuk te activeren en tussendoor schrijf ik misschien hele kleine hoofdstukjes.

Nadat WillTurner een reactie had geplaatst bij de eerdere versie van dit hoofdstuk ben ik na gaan denken en heb besloten het aan te passen bedankt WillTurner!

Spica was ergens in de middag weggeslopen van Jenny's restaurant. Nu sloop ze door het bos zoals ze altijd deed voor ze was weg gelopen het enige wat anders was is dat ze nu ging naar het bos ging om te jagen. Spica liep zo zacht als ze kon en ergerde zich dood als ze weer eens op een takje ging staan. Toen ze een wat oudere dikke boom zag liep ze ernaartoe en klom er behendig in. Toen ze verstopt zat tussen de bladeren ging ze comfortabel zitten en genieten van de stilte. De stilte werd echter verstoord door een trilling die door de tak ging waar zij op zat. Spica keek geschrokken naar de tak waaruit een zwarte pijl stak, ze keek daarna naar beneden maar ze zag niemand staan. Zo snel als ze kon klom ze uit de boom en keek om zich heen opeens zag ze vanuit haar ooghoeken iets bewegen en ze draaide zich om. "Je hebt snelle reflexen" zei de persoon die daar stond Spica herkende hem als de grijze jager die har een baan gegeven had bij Jenny. "Waarvoor was die pijl nodig?" Vroeg Spica een beetje boos "een test" antwoorde Will met kalme stem. "Een test?....waarvoor dan wel?" Spica begon nog bozer te worden "om mijn leerling te worden" zei Will nog altijd even kalm "ten eerste hoe in hemelsnaam denk je dat ik een grijze jager leerling kan worden en ten tweede ik heb al een baan." Will zuchtte "antwoord op je eerste vraag is omdat je bijna kan geluidloos sluipen, redelijk goed met wapens om gaan, niet erg groot bent en omdat je nieuwschierig bent en als antwoord op je tweede vraag Jenny heeft al lang gemerkt dat jij daar niet helemaal past en zei vind het prima." al moet ze wel een vervanger gaan vinden en hij moest bijna glimlachen maar hij wist zijn gezicht nors te houden. Spica begon nu te twijfelen "ja maar dat kan Thomas ook alemaal" Thomas trok zijn wenkbrouwen op "Oh ja is dat zo?" "Misschien is hij wat minder met wapens en een beetje lang" zei Spica aarzelend Will knikte en Spica was nu wel een beetje geïnteresseerd en vroeg verder "mag ik hier trouwens wel voor kiezen of moet dit ook netzoals dat ik bij Jenny moest gaan werken" Will schudde zijn hoofd "nee dit mag je wel zelf kiezen" Spica dacht even na "Ik zie het wel zitten, waarneer begin ik" Will bedacht zich dat hij vroeger ook zo zou moeten zijn geweest "morgenvroeg bij zonsopgang" en hij liep weg. Spica liep in gedachten verzonken terug naar Jenny's restaurant daar was Jenny weer druk bezig met de voorbereidingen van de avond. Toen ze Spica binnen zag komen liep ze naar haar toe "en wat heb je besloten" Spica wipte op haar voeten "ik word Will's leerling" Jenny knikte "je weet toevallig niet iemand die jou kan vervangen. Spica glimlachte "je zou Thomas kunnen vragen die wilt dat vast wel" Jenny knikte zal ik doen.

Reageer (1)

  • 4na

    En Spica dan? Of heb ik wat gemist?

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen