’Ik maak jou populair, verschrikkelijk populair’


Niet alleen de schrijvers houden Quizlet zo leuk en levendig, maar het zijn toch vooral ook de lezers die deze schrijvers motiveren, stimuleren en deze site maken tot wat hij is. Vandaar dat elke editie een populaire story wordt uitgekozen, om die geweldige lezers eens in de spotlights te zetten! Met deze week:

* tromgeroffel*

Christmas & Valentine || One Shots. van malum!



Wie het kleine niet eert...

Meestal staat de top vol met gewone stories of hooguit short stories, maar de laatste tijd was daar een kleine verandering in. De One Shots van malum waren ontzettend populair de afgelopen tijd en dus genoeg reden om een kijkje te nemen bij de lezers van deze verzameling van korte verhaaltjes.
De meest trouwe reageerders zijn waarschijnlijk toch wel Aberdeen, Weigl, Howell, Peperoni en Gadiot. Het is echt geweldig om te zien hoe enthousiast deze users op bijna elke One Shot reageren die geplaatst wordt, Weigl plaatst dikwijls zelfs een hele rits aan reacties. Het groepje bestaat dus echt uit ontzettend trouwe en lieve lezers, het kan alleen maar respect afdwingen en laat zien wat een geweldige mensen dit eigenlijk zien.
      Ook een aantal andere users laten vaker dan eens reacties achter, zoals RickGrimes en xLittleBirdx. Daarnaast reageren de mensen wiens aanvraag in dat hoofdstuk is verwerkt ook bijna altijd trouw en ontzettend enthousiast, ondanks dat ze soms even geduld moeten hebben tot hun One Shot er is. Ik kan niet anders dan concluderen dat de lezers van malums One Shots eigenlijk allemaal een ontzettend dikke knuffel verdienen. Ik hoop dat jullie bij deze allemaal goed zullen onthouden hoe geweldig jullie allemaal bezig zijn!

Wat vindt de schrijfster hier eigenlijk van?

Oorspronkelijk waren het alleen Kerst gerelateerde one shots, toch? Had je al eerder plannen ook door te gaan met Valentijn of is dat idee later pas gekomen? Hadden de lezers hier nog invloed op?
Het plan was eerst om al de aanvragen voor of een korte periode na Kerstmis / Nieuwjaar te verwerken. Maar dat is door omstandigheden niet gelukt. Ik had nog een hele hoop aanvragen en wou voor deze personen natuurlijk ook nog de aangevraagde one shot te schrijven. Ik heb de lezers dus om hulp gevraagd, en daarbij kwam xHoranx op het geweldige idee om verder te gaan met Valentijn one shots! Ik heb dan vervolgens aan de personen met nog een open aanvraag gevraagd wat ze het liefst wouden : een kerst one shot, of een Valentijn. En zo zijn we dus bij de combinatie van beide gekomen in één verhaal (: .

Wat vind je eigenlijk in het algemeen van zulke enthousiaste lezers? Doet het iets met je schrijfstijl of snelheid? En neem je de reacties nog mee in de volgende SA's die je schrijft (oftewel, pas je de SA's hierop aan)?
Ik vind het enorm leuk om telkens reacties en feedback te krijgen op wat ik schrijf. Ik denk dat dat bij iedereen zo wel zit. Het motiveert me wel deels, aangezien ik toch in elke one shot wat tijd stop, maar meestal is het toch mijn eigen inspiratie die me drijft. Ik probeer elke one shot een uniek karakter te geven, en probeer toch een beetje af te wijken van de 'cliché' verhaallijnen. Als ik feedback krijg, probeer ik hier natuurlijk op te letten en dit mee te nemen. Ook als ik merk dat een bepaalde verhaallijn in de smaak valt zeg maar, ga ik proberen die trend verder te zetten in andere one shots.

Wat vind je zelf de leukste reactie/reacties en waarom?
Ik vind alle reacties wel leuk die ik krijg! Vooral de reacties van de persoon waarvoor de one shot is geschreven. Het is altijd erg leuk (en ook een beetje spannend) om te zien of ze er blij over zijn of niet. Bij deze one shots is het voor mij extra spannend aangezien ik lichtjes uit mijn comfortzone van One Direction en 5 Seconds of Summer ga, en ook schrijf over bijvoorbeeld voetballers, Teen Wolf en Game of Thrones.

Is er nog iets wat je er zelf graag over kwijt wil?
Super bedankt aan alle personen die een verzoekje hebben gedaan en die de one shots hebben gelezen! En ook bedankt aan Q-Magazine voor dit erg leuke interview! Nog een fijne Valentijn aan iedereen toegewenst :3.

Dan toch nog even wat leuke reacties van lezers die echt een plekje in dit magazine verdienden!





Toch wel bijzonder hoe leuk en enthousiast jullie omgaan met de One Shots story. Echt heel tof om te zien, dus ik zou zeggen: Ga zo door!

Reageer (3)

  • Quapo

    Ook zeer knap dat als ze -uit haar comfort zone schrijft- haar One Shots nog steeds super te gek zijn!

    8 jaar geleden
  • Culloden

    Goeie One-Shots verdienen nu eenmaal een reactie/feedback. Terecht dat ze hier in het zonnetje worden gezet! (:

    8 jaar geleden
  • awsten

    Ik vond het echt super leuk om het interview te doen c:
    Nogmaals bedankt!

    en god ik voel me zo schuldig dat ik zo weinig tijd heb om er aan te schrijven :c

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen