Foto bij Uitnodiging

Een nieuw hoofdstukje had nogal veel tijd over gisteren door een lekke band :O

Spica is nu 2 maanden leerling grijze jager en terwijl Spica aan het oefenen is met haar wapens rijd Will even naar het dorp. Hij liep naar het restaurant van Jenny. Toen hij binnenkwam verwonderde het Jenny dat hij zelfs een beetje vrolijk was. Will liep naar haar toe "ik heb gehoord dat jij op kasteel Araluen mag gaan koken voor Maddy's verjaardag". Jenny knikte "ja" en mompelde erachteraan "en dan zie ik Gilan weer" Will deed maar of hij het niet had gehoord.
"Jij bent zeker ook uitgenodigd als haar oude mentor en peetvader" Will knikte "Ik heb het Spica nog maar niet verteld". Jenny keek hem aan "waarom niet" Will zuchtte "dan zou ze de komende week helemaal hyperactief zijn en zich niet meer kunnen concentreren" Jenny knikte begrijpelijk.
Will veranderde van onderwerp "heb je eigenlijk al een vervanger voor Spica?" Jenny schudde haar hoofd mismoedig "en die Thomas" vroeg Will "die is weer naar huis" Will knikte zijn hoofd of die alles begreep Jenny dacht dat deed ie vroeger ook het heeft hem goed gedaan Maddie als leerling.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen