Foto bij Hoofdstuk 11

Eventjes lezen voordat je aan dit hoofdstuk begint:

Hallo beste lezertjes c:

Ik heb even een kleine mededeling: ik weet al vanaf het begin van het verhaal dat ik twee vertelperspectieven ga gebruiken, wat voor sommige misschien wat verwarrend kan zijn. Het eerste vertelperspectief is natuurlijk de eerste persoon, Jesse, gewoon getypt in het zwart. Maar vanaf nu gaan sommige hoofdstukken (of in dit geval een deel van een hoofdstuk) getypt zijn in het grijs. Het grijs is de personele hij/zij verteller, die verschillende personages zal volgen (maar waarschijnlijk vooral Tobio). Ik hoop dat het niet al te verwarrend wordt en dat jullie hierdoor niet afhaken^^ In ieder geval bedankt voor het lezen!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • SonOfGondor

    Willen ze Jesse gaan opofferen? Iemand anders?

    Ik wil alleen Alexander dood hebben eigenlijk

    7 jaar geleden
  • Amobi

    Wie is Tobio en waarom praat Sander zo vertrouwelijk met Alexander? Ik vertrouw die twee niet. (cat)

    7 jaar geleden
  • LilsEvans

    Alexander is echt een bitch. Ik vind dit trouwens wel zorgwekkend, dat ze het hebben over mensen opofferen. Betekent dat dat ze het groepje van Jesse ook opofferen? :/

    7 jaar geleden
  • Rubin

    Ik heb het gevoel dat ik wat mis of vergeten ben, maar dat is waarschijnlijk niet zo. Je hebt het opzettelijk mysterieus gemaakt allemaal, goed zo. x) Volgens mij is Sander die irritante jongen uit de wachtzaal.

    8 jaar geleden
  • 4na

    Sander.. Is Sander die meneer Betweter die ik dus echt voor geen meter vertrouw?

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen