Foto bij - 137 -

- The Burrow -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Nu voel ik me heel erg blij en trots ^^ Blij omdat ik zo ongelofelijk veel van dit prachtige verhaal van jou hou, Fie en trots because I did the impossible! Het is een ongelofelijke oppepper na een hele dag taalkunde gevolgd te hebben - ik was cranky genoeg (honger, kou en moeheid kunnen daar wel eens voor zorgen) - maar toen ik jou berichtje las, veranderde mijn mood helemaal! Wat ben je toch zo goed in me op te vrolijken!
    Weet dat ik altijd jouw prachtige verhaal zal blijven volgen, the very first fanfiction that I have ever read! Kan je geloven dat dat al zo'n acht jaar geleden is? Acht freaking jaar, Fie! En volgens mij blijven we tot onze dood Harry Potter fans, Harry Potter generation - always!
    Wat zijn jouw personages toch ook zo geweldig leuk en ondanks dat Molly Wemel waarschijnlijk de beste preken in de geschiedenis van de Wemels kan geven, ben ik ervan overtuigd dat wanneer jij ze schrijft ik ze met plezier zou lezen. Jij kan haar zo goed neer zetten! Molly is en blijft één van de geweldigste personages uit de boeken (het is dan ook met een reden dat Fred en George zulke geweldige personages zijn, hoe kan het anders met zulke ouders), maar ze is zeker ook één van mijn favoriete personages uit jouw verhaal. Daarnaast heb je ook en geweldig goed inzicht in Fred en George - je zorgt er voor dat (ondanks ze een tweeling zijn) ze toch twee compleet verschillende personages zijn, maar langs de andere kant ook helemaal gelijk. Dat geldt trouwens ook voor Dumbledore, je beschrijft hem als zo'n gezellige man!
    Natuurlijk zijn jouw originele personages ook zo ongelofelijk geweldig! Roxanne is zo'n badass personage met een groot hart en Victoria heeft een gigantisch hart maar kan toch ook weer badass zijn - het zijn twee verschillende personages, maar toch toon je dat er ook gelijkenissen zijn. Geweldig!
    Het kan zijn dat ik doorheen de loop van de jaren enkele kleine dingetjes vergeten ben, maar als ik iets vergeet dan herinner je me er wel aan? Als ik tijd heb ga ik hem zeker nog eens opnieuw lezen, maar voor nu ben ik al ongelofelijk blij met af en toe een nieuw deeltje! Het zal voor altijd één van mijn meest favorieten fanfiction verhalen zijn, lieve Fie. Het was misschien eventjes uit mijn oog, maar nooit uit mijn hart.
    Ik hoop dat je nog ladesvol inspiratie gaat vinden in je hersennen, want ik ben er zeker van dat ik dit verhaal nooit beu zal raken! Keep up the spirits and write away!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen