Ook HalfBloodPrince hoort vanaf heden in het review team van de Q. Magazine. Zij heeft voor jullie een review klaarliggen van een film genaamd Deadpool.



“I am touching myself tonight.” -Wade Wilson/ Deadpool (Gespeeld door Ryan Reynolds)

Regie: Tim Miller |
Cast: Ryan Reynolds (Deadpool/ Wade Wilson), Morena Baccarin (Vanessa), Gina Carano (Angel Dust), Ed Skrein (Ajax/ Francis), T.J. Miller (Weasel), e.a. |
Speelduur: 108 minuten |
Jaar 2016

De film waarop de echte ‘diehard’ fans 9 jaar op hebben gewacht, inclusief Ryan Reynolds himself. Maar sommige van jullie vragen zich af waarom er zoveel heisa wordt gemaakt om deze film. In het begin snapte ik het ook niet zo heel goed totdat ik de film zelf zag en en de nodige research deed. Het script is niet alleen goed geschreven omdat superfan Ryan Reynolds zelf heeft meegeschreven maar ook omdat het zich echt aan het verhaallijn houdt van de comic Deadpool.

“You're right. Cancer's only in my liver, lungs, prostate, and brain. All things I can live without.” -Wade Wilson/ Deadpool

Laten we het verhaal van Wade Wilson/ Deadpool eens vertellen. Wade Wilson is een voormalige lid van Special Forces en werkt nu als een huurling ( de gast die je geld geef om iemand te bedreigen of om te leggen). Op een avond leert hij Vanessa kennen en voor Wade is het gelijk liefde met de nodige scenes die niet bestemd zijn voor kinderen. De tijd gaat voorbij en ze zijn nog altijd een gelukkig stel. Uiteraard wilt Wade met Vanessa trouwen en vraag om haar hand en ze zegt ja. Maar het geluk zit niet mee en Wade valt flauw. Bij de doktor wordt hij gediagnoseerd met terminale kanker in zijn hele lichaam.

Wade wilt Vanessa verlaten omdat hij haar geen lijd wilt aan doen. Dan wordt hij gevraagd om aan een programma mee te doen om een ‘superheld’ te worden. Wat heeft Wade te verliezen? Hij doet het tenslotte voor Vanessa maar in de kliniek komt hij erachter wat ze met hem doen en zint op wraak.

“McAvoy or Stewart? I find these parallel universes so confusing.” -Wade Wilson/ Deadpool

Halverwege de film zul je vast een WTF- momentje hebben omdat er een aantal X-men figuren meedoen en je het huis van professor X zult zien. Dat zal ik even uitleggen. We gaan even terug in de tijd, 2009 om precies te zijn. Ken je de film X-men Origins: Wolverine nog? Daarin zat Wolverine met een elite team met professionele en vaardige huurlingen, special forces unit. Daarin zat Ryan Reynolds als Wade Wilson in.

“It's Christmas day, and I'm after someone on my naughty list!” -Wade Wilson/ Deadpool

Voordat ik deze review afsluit, moet ik toch even erop wijzen dat deze film ABSOLUUT niet voor kinderen is. Na de eerste 10 minuten en op zijn minst 50 niet voor kinderen geschikte zinnen en scenes, gaf ik al op met tellen. Voor diegene die de trailer nog niet hebben gezien, er is een filmpje toegevoegd. Ofja alles wat er is te vinden.

CHIMICHANGA’S!


Reageer (4)

  • magiclove

    die film is geweldig! (:

    8 jaar geleden
  • awsten

    Haha, ik heb 'm net vandaag nog gezien! En ik vind 'm echt heel erg leuk. Vooral al die references naar andere films en zo hahah, geweldig n.n

    en inderdaad, er zijn veel dick jokes, niet echt aan te raden voor kinderen hahahah

    8 jaar geleden
  • Laleah

    Ik kijk echt nog uit naar deze film!

    8 jaar geleden
  • JamesPotter

    Jij ook succes, HalfBloodPrince!
    En deze film wil ik echt zien! Alleen nog een goed moment uitzoeken

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen