Foto bij OO3 | Dylan


"Love,

I Wish You Would Come Home To Me."


Zij leek blijkbaar op een zwarte roos. Mysterieus, mooi op een vreemde eigen manier, verborgen en speciaal. Haar vader had haar naar voren geduwd, alsof ze zich anders niet voor zou stellen. Ik zat onderhand Coffee te drinken in een lunchroom niet al te ver van het hoofdgebouw waar ik Nova had ontmoet vandaan. Haar vader, John, was nooit een bijzonder aardige man geweest, maar het feit dat hij zo trots op zijn dochter had geleken, terwijl hij nooit eerder ook maar een woord over haar had gezegd, dat maakte de situatie apart. Ik nam een slok van mijn coffee, die nog net iets te heet was. Ik trok mijn kopje snel terug, iets te snel, waardoor coffee over de rand spatte. Ik zuchtte, geweldig dit weer, misschien was dit de reden dat ik bekers met een deksel had. Ik probeerde met een servetje de ergste vlekken uit mijn broek te deppen, maar ik kwam niet heel erg ver tot mijn spijt. Achter mij hoorde ik een bekende stem.
"O'Brien, kan je dan ook nooit eens niet onhandig zijn?" zei een maar al te bekende stem achter mij. Ik draaide mij om om recht in het gezicht van Logan Lerman te kijken. Ik glimlachte breed.
"Ik dacht even dat je iemand was die was die ik niet mocht, " ik gaf Logan een 'mannelijke' knuffel zoals de maatschappij dat noemde en keek hem nieuwsgierig aan. "Jij Nova al ontmoet?"
Logan schudde zijn hoofd. "Zou haar gister ontmoet hebben, mar haar cursussen schrijven en Latijn kwamen er tussen."
Ik knikte. Ik was benieuwd wat hij van haar zou vinden en had het liefst nu met hem gepraat over waarom John Measons zo trots had geleken op zijn kleine meid, terwijl hij het nooit over haar had. Ik legde mijn servetje op de tafel en nam nog een slok van mijn inmiddels afgekoelde coffee. Logan kwam tegenover mij zitten en keek mij aan, het leek even of hij wat wilde zeggen, maar zijn mobiel ging over. Met een kleine glimlach bekeek hij het berichtje dat hij had gekregen. Ik keek hem even vragend aan.
Logan haalde zijn schouders nonchalant op. "Ik vroeg Nova of ze vanavond als ontmoeting met mij wilde gaan bowlen, omdat we elkaar gister niet hebben kunnen zien."
Logan had een kleine twinkeling in zijn ogen. Dit was dan ook het eerste dat hij met een meisje ging doen sinds het uit was met zijn vriendin. Misschien kon ik ook binnenkort echt tijd besteden met Nova, of proberen in ieder geval. Het leek me zo vreemd voor haar om de filmwereld gelijk met zo'n rol binnen te vallen en dan ook nog iets een script te krijgen waar ze een complete slet in speelt.
"Zou Measons het express hebben gedaan? " vroeg Logan uit het niets. "Ik bedoel een meisje met minimale ervaring, zijn eigen dochter, zo'n rol te overhandigen?"
Het was bijna alsof Logan mijn gedachte had gelezen en ik durfde er zelf ook niet zo snel antwoord op te geven.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen