Foto bij OO6 || Logan

[Darleston]      Ik besloot toch maar naar binnen te lopen, om Nova vervolgens aan de bar te zien zitten wachten. Haar witte haar met zwarte uitgroei zat in een warrige knot boven op haar hoofd vastgebonden . Ik herkende haar van de foto op haar whatsapp profiel. Ze had vel groene ogen en slank postuur voor zover ik kon zijn. Ze droeg een zwarte strakke broek met all stars eronder, al leken haar enkels en kuiten vrij dun tegenover de rest van haar benen. Ze droeg verder een zwarte veel te grote trui met 'miauw' erop en een katten gezichtje. Het deed me glimlachen. Ze had had mouw over haar hand getrokken en leunde nonchalant met haar kin erop. Ik zwaaide naar haat zodra ze me door kreeg.
"Nova! Aangenaam, Logan, leuk om je in het echt te ontmoeten," zei ik en ik stak mijn hand uit. Ze haalde de hare uit haar mouw tevoorschijn om de mijne te kunnen schudden.
"Nova Measons, ik kan niet geloven dat ik twee van mijn idolen op een dag ontmoet, " lachte ze. Ze bloosde lichtjes en haar blik richtte zich op mijn schoenen. Ze begon met haar vingers en mouwen te spelen, haar handen verstoppend en ze weer tevoorschijn halend. Ik kan het niet laten om te grijnzen.
Ze keek op. "Ik vind het echt heel leuk dat je heb voorgesteld om te gaan bowlen als eerste ontmoeting."
"Ik vind het echt heel leuk dat je hebt ingestemd," zei ik. Ik riep naar de vrouw achter de bar dat ik gereserveerd had en ze liet mij maar al te graag de baan zien. Baan vijf. Ik hielp Nova het opstapje op en gaf haar een paar schoenen aan in de maat die zij mij had opgegeven. Ze had iets schattigs over zich heen. De manier waarop ze zichzelf zelfs leek te verstoppen met de manier waarop ze haar schoenen aan deed. Met een schuin hoofd keek ik naar haar terwijl ze haar schoenen aandeed.
"Moet jij ook niet je schoenen aandoen?" vroeg ze niet op of omkijkend.
Ik schrok wakker uit mijn gedachten. "Ja, ja ik moet ook maar eens bowling schoenen aan gaan doen."
Ik ging zitten op een van de bankjes en wisselde snel mijn schoenen. Nova stond ondertussen al onze namen in te voeren op het elektrische scherm dat onze scores voor ons bijhield.
"Wil jij eerst? " vroeg ze verlegen en ik schudde mijn hoofd.
" Straks durf je niet als tweede, als je eenmaal mijn skills hebt gezien, " lachte ik. Nova lachte lichtjes, waardoor ik bang Was dat ze mij niet zo grappig vond als ik gehoopt had. Ze drukte op Enter, waardoor het spel startte. Ze keek even onzeker om zich heen en daarna verward naar de verschillende kleuren bowlingballen. Ze pakte uiteindelijk een lichtblauwe, waarvan ik wist dat het de lichtste was. Ik probeerde langs haar te kijken, zodat ik kon zien hoeveel pinnen ze omgooide. Ze leek moeiteloos te gooien en maakte een beweging die iets weg had van een klein hupsje zodra ze doorhad dat ze anders de baan op zou glijden. Ik lachte en Nova keek beledigd achterom, maar hoe beledigd en schattig ze ook was, ze had wel acht pionnen omgegooid.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen