Foto bij - 138 -

- Victoria -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Oh my freaking God, of wel was ik helemaal vergeten dat Laura in Ierland woonde of wel is het nooit aan bod gekomen, but I love it! Ierland is by far één van mijn favoriete Britse eilanden :D Dat accent is seriously to die for ^^
    Dat is heel erg graag gedaan, Fie! En ik meen ook elk woord dat ik zegt! Dit verhaal zal voor altijd een deel van mijn leven zijn - een heel belangrijk zelfs: het begin van mijn fanfictie-tijdperk! En hoe kan ik nu niet into jouw personages zijn? Ze zijn freaking awesome! I love every single one of them!
    Het stukje van Fred en Victoria is trouwens ongelofelijk goed! Ik kijk er naar uit om er achter te komen hoe Fred het nieuws oppakt en ook hoe Victoria gaat reageren als ze hoort wat die dubbelgangster gezegd heeft tegen Fred! En nee, dat is niet hetzelfde ^^
    Laura is wakker, feestje! Ik ben heel erg benieuwd hoe haar verhaallijn nog gaat ontplooien - hoe alle personages gaan reageren (ik ben vooral erg benieuwd naar Victoria's reactie! En natuurlijk die van de Weasley twins!) en hoe ze zelf gaat reageren op alle ontwikelingen in de levens van de anderen en hoe ze zich weer gaat aanpassen aan het leven (being back from the dead and all - plus hoe heet die kerel die ze leerde kennen in de dodenwereld weer?). Ik moet natuurlijk nog wel eens het verhaal opnieuw lezen, want ik kan me niet helemaal herinneren hoe ze gestorven is (erg, maar waar - sorry!). Madame Pomfrey is toch ook zo'n schatje (ik heb gisterenavond het tweede deel van HP2 nog gekeken en daar komt ze ook in voor ^^ she is awesome!)
    Lieve Fie, dit is en zal altijd een prachtig verhaal blijven! Ik zal het altijd met ongelofelijk veel plezier blijven lezen en elke keer ga ik mijn best doen om een super lange reactie te plaatsen, want jij verdient dat! Elke keer dat ik zie dat er een deeltje van dit geweldige verhaal bijgekomen is, zal mijn dag een tikkeltje beter zijn dan hij al was! Bedankt om zulk fantastisch verhaal te schrijven, Fie!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen