We ondervroegen Founder (Dries) over zijn bezigheden op Quizlet en zijn grootste aanraders.

Mijn bekendste username is: Dat is moeilijk. Voor de users die al een aantal jaar op Quizlet zitten zullen mij een lange tijd gekend hebben als DriesPotter. En anders zal het Firenzee of Founder zijn. Maar Founder is sowieso mijn favoriete username en daar zal ik dus nog lang mee rondlopen.
Ik zit zolang op Quizlet: In augustus 5 jaar.
Ik besteed mijn meeste tijd op Quizlet aan: Op het knopje "actieve topics" klikken en aan verhalen werken.
Mijn favoriete story op Quizlet is: Ik lees niet veel op Quizlet maar van wat ik al gelezen heb vind ik So far away en The case of Mr. Bennett heel leuk!
Mijn favoriete dichter op Quizlet is: Ironfoot
Het leukste lijstje dat ik op Quizlet heb gezien is: 9 blokgerelateerde foto's
Een quiz die ik iedereen aanraad om te doen is: Expeditie Afrika: wat staat jou te wachten?
Op het forum ben ik: Redelijk vaak aanwezig. Ik reageer niet altijd maar ik heb vaak wel alles gelezen. Het zijn vooral de forumspelletjes, de wedstrijden en de Harry Potter gerelateerde topics waar je mij voorbij ziet komen.
Mijn eigen creatie waar ik het meest trots op ben is: How to kill death. Er zijn veel dingen waar ik trots op ben, maar deze story momenteel het meest. Dat komt omdat ik eindelijk bijna zeker ben dat dit een story zal worden die ik af zal maken, en dit heb ik jammer genoeg nog nooit deftig gedaan. Vroeger was ik ook heel trots op mijn quizzen, waardoor ik er bijna verslaafd aan werd en daardoor ben ik ook het toplid bij quiz-ontwerpers.
Mijn favoriete smiley is: :Y)
Mijn mooiste Quizlet-herinnering is: Er zijn er duizenden! Maar mijn favorieten zijn de Harry Potter gesprekken met Jarne en de meldingen van reacties die ik krijg op eender welke creatie!
Het leukste aan Quizlet vind ik: Voor dat ik op Quizlet zat schreef ik al, maar door Quizlet ben ik er beter in geworden en doe ik het nog veel liever. Het leuke aan Quizlet is dus voor mij dat je reacties kan krijgen van mensen die je bijna niet kent. Het geeft vaak veel motivatie!
Minder leuk aan Quizlet vind ik: De evolutie van "de quiz" van vier jaar geleden naar die van nu. Quizzen worden niet meer zo gemaakt zoals ze jaren geleden gemaakt werden, en ze vallen ook veel minder op. Het is moeilijk om het uit te leggen, maar er is echt iets anders dan vroeger. :')
Als ik iets op Quizlet zou willen bereiken dan is het: Een story afschrijven, en liefst dit jaar nog!
Wat ik tegen alle lezers van Q-magazine zou willen zeggen is:
Als je nog nooit Harry Potter hebt gelezen of gekeken, doe dat nu meteen, dit is een bevel. En zin in een Harry Potter gesprek? Je bent elk moment welkom ik mijn gastenboek! :3

Reageer (5)

  • Founder

    Woops, even niet online geweest en zie dit nu pas. Heel leuk! (;

    8 jaar geleden
  • Ledecky

    Bedankt voor het vermelden van mijn lijstje, altijd leuk. c:

    8 jaar geleden
  • Debbaut

    We moeten echt eens wat meer praten!^^

    8 jaar geleden
  • MrsNeymessi

    Hahahah gelukkig heb ik alle hp films en boeken minstens 37x gelezen haha :3

    8 jaar geleden
  • Laleah

    Hahaha dat laatste, perfect gewoon (Y)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen