Foto bij OO7 | Nova


"I Didn't Know Where Else To Go.. "

Ik draaide me beledigd om richting Logan. De frons op mijn gezicht verdween echter snel toen ik zag dat ik acht pionen had omgegooid. Een kleine glimlach sierde mijn gezicht. De tweede bowlingbal gooide nog een extra pin om. Negen was goed genoeg voor de eerste beurt toch? Logan stond op met een schuine glimlach en even bekeek ik hem met een schuin hoofd. Ik wist niet goed wat ik moest denken van de donker bruine haren of de blauwe ogen die iets weg hadden van de lucht 's nachts. De sterren leken erin te schijnen. Logan gooide zonder al te veel moeite een spare en ik glimlachte vrolijk.
"Jij doet dit vaker toch?" vroeg ik twijfelend. Ik beet op de binnenkant van mijn lip, vergeten dat deze al kapot was.
Logan knikte lichtjes. "Altijd al eigenlijk, behalve de laatste tijd." Zijn stem klonk ergens gepijnigd, alsof de plaats een slechte herinnering bij zich droeg. We gooide nog een tijdje door, af en toe opmerkingen makend over hoe geweldig - dus niet - ik het deed. Ik stond aan het einde van de eerste ronde ongeveer 100 punten achter op Logan, die hier getraind in leek te zijn. Ik zuchtte en hoopte dat hij mij geen totale mislukking vond.
"Vind je het nog wel leuk? Ik heb onderhand drinken besteld, " zei Logan, die net terug kwam lopen van de bar. Ik keek naar hem over mijn schouder.
" Jawel hoor, misschien dat ik voor de volgende keer nog een paar lessen neem, " lachte ik zacht, maar de teleurstelling die ik koesterde richting mijn score was zeer duidelijk hoorbaar. Met een kleine glimlach probeerde ik Logan te verzekeren dat ik het echt wel leuk vond. Logan probeerde me uit te leggen wat hij deed tijdens zijn beurt, maar ik dacht niet dat het hielp, al was het lief bedoelt. Ik stond op zodra ik weer aan de beurt was, maar Logan ging niet zitten. Hij kwam iets achter mij staan zodra ik een bowlingbal had gepakt.
"Mag ik helpen? " vroeg hij onzeker. Ik knikte lichtjes ja, omdat ik niet goed wist wat ik moest zeggen. Nerveus, maar niet verlegen en gelukkig voor mij leek het bij mij op elkaar. Ik was nerveus, bang dat ik het bij Dylan en Logan zou verpesten voordat we de film überhaupt gefilmd hadden. Verlegen was ik niet. Ik schudde het gevoel van mij af, al kwam het terug zodra ik zijn lichaam het mijne voelde aanraken. Zijn rechterhand rechte mijn rug en zijn linkerhand zich om mijn pols wikkelde.
"Dit is even denken hoor, aangezien ik zelf rechts ben, " zei hij zacht lachend. Zijn adem tegen mijn oor gaf mij rillingen. Hij liet mij los en lucht en kou leek terug te komen naar mij alsof ik dagen lang zonder had gedaan. Ik gooide nu wel een strike al was het vooral toeval naar mijn mening. Ik greep de kans wel aan om te flirten met de jongen waarvan ik heilig wilde geloven dat hij dit ook als een dat beschouwde.
"Help je me nu ook met de tweede bal?"

Reageer (1)

  • Ascian

    Ik vind het echt geweldig dat twee van mijn favoriete acteurs nu in één story zitten :3. Leuk idee!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen