Ken je het gevoel dat je steeds dingen koopt/verzamelt en dat voor je het weet eigenlijk kampt met een verslaving? Je struint het internet af in de hoop iets aan je collectie te kunnen toevoegen. Ja, als je dat gevoel kent mag je jezelf verzekeren dat je een verslaving hebt.
Ook ik kamp met een zeer grote verslaving. Natuurlijk kan ik wel vertellen om welke verslaving het gaat, maar ikzelf omschrijf het in één term: Ik kamp met een Fandom verslaving.
Ik verzamel oa. boeken, series, films, boekenleggers en sieraden van verschillende fandoms.

Sinds een kleine jaar puilt mijn kamer uit van de fandom dingen. Elke maand kreeg ik van mijn vader een dvd-box van Supernatural cadeau en boeken kocht ik voor mezelf als verwennerij. De liefde voor de sieraden is eigenlijk ontstaan door de serie The Vampire Diaries . Ik was altijd zeer jaloers om de mooie sieraden die ze droegen. Sindsdien keek ik altijd naar de sieraden die ik voorbij zag komen in films en series. Zo heb ik een awesome hangertje van The Hunger Games, Time Turner van Harry Potter, ect. Cassandra Clare heeft mijn hart gestolen door haar boeken en ik moet en ik zal haar serie compleet krijgen. Alhoewel ik niet zo een zeer grote fan ben van de televisieserie (die nu op ABC Family loopt), zal wellicht ook de dvd box in mijn collectie verschijnen.
Mijn Twilight collectie is eigenlijk geëscaleerd omdat Twilight één van de eerste boeken waren die ik las in het genre Young Adult. Ik kocht eerst de films en daarna kon ik ook de films er aan toevoegen.
Waarom ik boekenleggers verzamel, kan ik eigenlijk niet verklaren. Ik vind het gewoon zo onwijs leuke en mooie dingen. *Flapper Flapper met de boekenleggers*

Bij deze wil ik jullie graag mijn verzamelwoede tonen!

Natuurlijk zijn wij de leden van de QMagazine heel erg benieuwd naar jullie verzamelwoede. Heb jij een verslaving waar jij zelf heel trots op bent en met fierheid wilt pronken? Dan mag je enkele foto's naar mij (Aserah) sturen met jou verzameling en vertel ons ook hoe komt dat jij tot die verslaving bent gekomen!

Reageer (2)

  • Scandal

    Zitten een aantal geweldige dingen tussen!

    8 jaar geleden
  • awsten

    Oh mijn God, ik ben erg jaloers, vooral op je verzameling kettingen c:

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen