Foto bij - 139 -

- Draco -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    "Ik haat het om als een gedresseerd aapje handjes te gaan schudden" Genius, Fie! Ik kon een grinnik echt niet onderdrukken toen ik die regel las. Hoe kom je er toch op? Prachtig taalgebruik moet ik zeggen! Bravo! Draco is trouwens een erg interessant personage doorheen je verhaal. Hij is veel uitgediepter (obviously) dan in Rowlings verhaal, je geeft hem een diepere, interessantere, nieuwere dimensie! Je kan ook duidelijk zijn interne battle zien doorheen je verhaal! Good job! Zeer intrigerend en boeiend om te lezen!
    Poor Fred, ik heb echt wel medelijden met hem! Al heb ik dat uiteraard ook met Victoria! Het is niet haar schuld of course. Zo erg als twee goede vrienden (waarvan één een overduidelijke crush heeft op de andere) tegen elkaar opgezet worden ... Zo verscheurend ... Ik hoop dat Victoria er snel achter komt wie het gedaan heeft en dat er natuurlijk geen permanente scheuren komen in haar (vriendschappelijke) relatie met Fred. Dat zouden ze beide niet verdienen!
    George is toch ook zo'n schatje! Ik vind zijn relatie met Roxanne ook uiterst interessant! Het shift van plezierig en onbezonnen naar serieus op enkele seconden! Om dan weer over te storten in een lachbui. Heel erg leuk om te lezen! Ondanks dat Roxanne veel aan haar hoofd heeft, is George toch altijd daar om haar op te beuren en te helpen! I love them!
    Mag ik Andrew trouwens een echte creep vinden? Hij is echt wel tamelijk eng ... I do not like that guy at all! Herinner ik het me goed en heeft hij ooit iets met Victoria gehad of wou hij dat of was dat iemands plan? Hmmm, ik moet echt dringend nog eens alles herlezen! Stomme leeslijst Nederlands, anders had ik het al lang kunnen doen!

    I love Ireland! De accenten zijn echt top! Ja, Gwennie herinner ik me nog! She was spooky! En juist Frederik! Heel grappig dat ik nu iemand ken die Frederick heet en ik enkel zijn gezicht nu voor me kan zien ^^ Dat gaat awkward momenten opleveren als ik je verhaal herlees (hij is the boyfriend van een goede vriendin van me, top kerel!). Juist, dat was ik echt even vergeten! (Dat hermoine een spreuk moest uitspreken) Maar nu je het zegt, herinner ik het me helemaal! Damn er is toch al veel gebeurt in je verhaal ^^

    Ik kijk trouwens ongelofelijk uit naar volgende week maandag, zodat ik verder kan lezen in dit prachtige verhaal! Bedankt om opnieuw te beginnen, Fie! I love it!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen