Ik heb vorige week niks geschreven ik weet het maar ik was het stomweg gewoon vergeten en ik dacht er vandaag in de trein weer aan
Ja mensen, ik ben vandaag ALLEEN met de trein gegaan voor het eerst in mijn leven ik moet wel zeggen dat ik het nogal spannend vond en ja sommige mensen vinden het niet zo bijzonder dat je alleen met de trein gaat maar voor mij was het spannend dus.

De een was het het meisje dat ze eerder hadden gezien en die keek met grote ogen naar hen bijna niet zichtbaar achter een jongen die jongen was Thomas. Will liet zijn boog zakken "jij was Thomas toch" Thomas knikte "en jij bent Will". Het meisje keek nu iets minder bang nu ze merkte dat ze elkaar al kende maar ze bleef nog steeds achter Thomas staan. Gilan keek Will aan "jullie kennen elkaar blijkbaar al, maar mag ik weten wie dit zijn" Spica was Thomas en Will voor "dat zijn Thomas en Lillyanne" er verscheen een glimlach op Thomas gezicht "zo dus jij leeft ook nog" "waarom zou ik niet meer leven zijn" Thomas glimlach werd een beetje waterig "Ik hoorde wat Greg heeft gedaan" Lillyanne volgde het hele gesprek en Spica wou nog wat zeggen maar iets benam haar her adem het was Lillyanne die haar knuffelde "Spica je bent terug" Spica knikte en toen Lillyanne haar los liet hapte ze bijna naar adem "en jij kan nog steeds goede knuffels geven" Lillyanne was haar angst al helemaal vergeten en sprong enthousiast op en neer, want nu rende ze naar Will toe en schudde zijn hand enthousiast "aangenaam kennis te maken" voor Will kon reageren was ze al naar Gilan en deed hetzelfde. Spica en Thomas die dat waarschijnlijk al aker hadden gezien lagen in de slappe lach maar het lachen verging Spica al snel toen Lillyanne zei "we moeten je broers nog vertellen dat je er bent" Spica ging voor Lillyanne staan en ging op haar hurken zitten zodat hun gezichten op gelijke hoogte waren "Lillyanne, mijn broers mogen eigenlijk niet weten dat ik terug ben want ik reis hier eigenlijk alleen maar langs" Lillyanne keek bedroefd "dus je komt niet naar huis?" Zei ze met een klein stemmetje, Spica schudde haar hoofd "nee maar ik zou best willen maar ik heb een paar problemen die ik eerst moet oplossen" Lillyanne haalde haar neus op en rechtte haar rug. "Veel succes dan" Spica gaf haar een knuffel. Ondertussen waren Will en Gilan opgestegen "Spica we moeten echt verder anders vinden ze ons. Spica knikte en stapte ook op "tot de volgende keer Lillyanne en jij ook Thomas" en toen gingen ze stappend verder. Thomas en Lillyanne bleven staan en toen ze Spica ,Will en Gilan niet meer zagen liepen ze terug naar het dorp.

Reageer (2)

  • Tijgerbloed

    0 - 10000000000000000000000 jaar, denk ik.

    7 jaar geleden
  • 4na

    Hoe oud is Lillyanne eigenlijk?

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen