Foto bij live forever

"Ik heb bloed gekotst" zeg ik met een schorre stem. In Luca's ogen zie ik heel veel bezorgdheid. Is hij bezorgd over mij? Ik staar naar het bloed op de bank. "Genoeg!" schreeuw ik. 'Ik kan er niet meer tegen! Waarom kots ik bloed!! Dat is niet meer normaal." Luca zucht, "Alsjeblieft Skyler blijf kalm . "Nee dat kan ik niet! Dat kan ik niet meer! Alles hangt af van mij.. En ik ga het zoals altijd verprutsen!. Dat ga je niet" Luca pakt mijn lege thee kopje.

Verbaast kijk ik hem aan. Hij ruikt in het kopje. "Daniel!" zegt hij fel. "Daniel heeft de thee gemaakt en iets in jou kopje geflikkerd. "Wat heeft hij er dan in gedaan? Een dodelijk kruid soort. Doornappel.... Het kruidsoort dat groeit op Haïti. Het zorgt voor schijndood. Wat is schijndood? Je leeft dan nog wel en bent je van alles bewust je kan alleen niet reageren. Je bent dan een soort van zombie. Maar waarom zou Daniel dat willen doen tegen mij. Ik weet dat hij me niet mag.... Maar dit gaat te ver....." Luca haalt zijn schouders op. "Ik heb geen idee waarom Daniel dat zou willen doen. Hij is altijd strikt geweest. streng opvolgend de regels. En hoe komt het dat het kruid niet tegen mij werkt?

Op de 1 of andere manier verzet je lichaam tegen het kruidsoort. Het kruid werkte zo snel dat het voor je het al wist in je bloed zat. Vandaar dat je lichaam het bloed systeem afbrak en het eruit kotste om de vergiftiging te voorkomen." Ik voel een storm van woede in me op komen. Ik bal me vuisten. "Waar is Daniel!?" Luca zucht diep. "Blijf kalm Skyler het heeft toch geen zin om je daar druk om te maken. Ik reken later wel met hem af. En waarschijnlijk als dit zijn plan was is hij toch al weg gerend. Hij is waarschijnlijk toch verstopt in het bos."

Met een vaart sta ik op. "Skyler god damn! Ga liggen!" Ik negeer Luca's bevel en de duizeligheid. Ik heb het gevoel alsof er een bom in mij zit die op elk moment kan knappen.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen