Foto bij - 140 -

Om een of andere reden was het verdomd moeilijk om een picture te vinden die geloofwaardig vanuit het Weasley huis kon genomen worden. So have a window.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Wauw, juist! Ik had al zo'n voorgevoel dat ik niet helemaal juist zat ^^ Bedankt om het nog eens eventjes uit te leggen, ik ga zo blij zijn als ik het allemaal nog eens herlezen heb ^^

    Wat ben jij toch zo ongelofelijk goed in het beschrijven van personages! Ik vind de dynamiek tussen Victoria en Fred ook echt geweldig! Je kan het op een heel aparte, speciale, unieke manier omschrijven :) Good job! Ik vind het trouwens ook helemaal niet erg dat een grote brok van dit hoofdstuk uit Victoria's POV was - ik vind het heel interessant om te lezen hoe dat zij met Fred om gaat. Ik vind hun vriendschap heel erg mooi! Dat vind ik trouwens ook van de 'vriendschap' (het is toch wat meer dan dat) tussen George en Roxanne, they rule! het is ontzettend leuk om delen van hen twee samen te lezen. Ik ben trouwens ongelofelijk blij dat Fred het begrijpt en dat er dus geen ruzie komt tussen hem en Victoria, dan zou ik je heel eventjes (like vijf seconden) niet meer leuk gevonden hebben.

    Ja, wat je doet met Draco is echt ontzettend goed! Je zet hem niet enkel neer als een 2D personage, maar je maakt een 3D mens van hem ^^ (Wat zijn mijn 'metaforen' toch geweldig) Het is geweldig dat jij van Rowlings personage (dat inderdaad in de eerste boeken een tamelijk flat character is, maar toch een immense character arc krijgt in de latere boeken - maar desondanks is zijn uiteindelijke transformatie niet even groot als die van anderen) een heel 'nieuw' personage kan maken (met nieuw bedoel ik dat je hem uitbreidt en hem meer diepte/geschiedenis geeft). Zeer intrigerend om te lezen! Je toont zijn intern struggle erg duidelijk, je zorgt er voor dat je lezers zich kunnen inleven in je personage, great job!

    Echt Fie, je bent ongelofelijk goed bezig aan dit fantasticshe verhaal! Ik kan niet wachten tot volgende week om het nieuwe deeltje te lezen (deze week had ik geluk en stond het er dus al zondag op ipv zondag op maandag ;) ). Ik wel pas morgen (als ik het niet vergeet, even op mijn to-do list zetten) antwoorden op je pb, maar mijn pols en elleboog doen te veel pijn om al te veel te typen (en onze pb's zijn tamelijk lang, dus dat betekent veel pijn). Ik ga mijn arm dus laten rusten deze nacht en dan kan ik morgen goed antwoorden!
    Maar echt Fie, dit is zo'n pracht van een verhaal! I love it! Keep up the good work!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen