Dit is het begin van Anna's verhaal.

Er was een eens een aliën die Anna heette. Anna woonde op een planeet. Op de planeet was ook een narcistische aliën koningin. Ze keek altijd in de spiegel en vroeg dan: ‘Spiegeltje, spiegeltje naast de gril, wie heeft er hier de mooiste bil’. De spiegel antwoordde dan altijd dat zij die had. Maar op een dag zei de spiegel dat Anna de mooiste bil had. De aliën koningin werd toen boos. Ze zei tegen een Jager dat hij Anna moest vermoorden. De jager wou dit doen, maar toen zag hij hoe mooi Anna’s bil was. Hij hielp haar met vluchten.
Ze kwam bij een klein huisje. In dat huisje woonde zeven neuzen. De koningin kwam erachter dat Anna nog leefde. Ze was heel boos. Ze besloot om zich te veranderen in een voetbal en gaf haar een SOA. Anna was heel verdrietig en de zeven neuzen gingen haar troosten. Ze viel in slaap in de koelkast en toen kwam prins stopcontact en kuste haar op haar lippen. Helaas werkte het niet, en werd Anna geëlektrocuteerd. Ook kreeg het stopcontact een SOA. Prins Stopcontact pleegde zelfmoord. Iedereen was erg geschokt.
De zeven neuzen waren erg verdrietig en besloten satanistisch te worden. Ze gingen rituelen op de kerstman en de aliënkoningin uit te voeren. Toen werd Anna weer levend. Alleen haar bil was anders. Het was niet meer mooi, maar prachtig. Als je haar bil zag werd je verliefd op haar. De aliënkoningin was heel boos. Ze ging naar een plastisch chirurg, en en nam borstinplanten, en bilinplanten. Dit is hoe Kim Kardashian was gecreëerd. Het was nu de strijd tussen Anna en Kim. Toen kwam er een tv ploeg, en maakte het programma Keeping up with the Kardashians. Alleen iedereen was geïnteresseerd in Kim. Anna kon er niet meer tegen en veranderde haar naam naar Kylie. Het was tijd voor verandering. Ze nam een lipvergroting, en knipte haar haar. Ook had ze het hele l’óreal assortiment op. Kylie zei tegen Kim :”Jouw tijdperk is voorbij, bitch. I’m the star now”.
Kylie kreeg alle aandacht. Ze hadden allemaal nep familie leden. Kim wist dat het tijd was voor een nieuwe aanpak. Ze besloot te trouwen met Kanye. Kanye was verliefd op zichzelf, maar besloot wel te trouwen met Kim. Omdat in Kims huis meer spiegels hangen. Alle aandacht ging weer naar Kim. Kylie besloot een relatie te nemen met Tyga. Kylie gaat alleen met Tyga omdat hij een drugsverslaafde vader is. Want dit komt eerder op het nieuws. Toen kwamen de zeven satanistische neuzen weer. Ze gingen een satanistisch ritueel uitvoeren op Kylie’s lippen, omdat Kylie ze zo had achtergelaten. Kylie’s lippen explodeerde tijdens haar snapchat verhalen.
Kim wist Kylie’s ware indentiteit. Dus tijdens een modeshow pakte ze een microfoon en begon te praten over Kylie. Kim zei dat Kylie eigenlijk Anna is en woonde samen met 7 satanistische neuzen en dat ze ervoor heeft gezorgd dat een prins zelfmoord pleegde. Iedereen was geschokt, maar ze hadden ook respect voor Kylie. Het publiek respecteerde Kylie voor wie ze was. Kylie veranderde weer terug in Anna, en ging twerken. Iedereen vond Anna’s bil fascinerend. Dit is hoe het beeld van Miley Cyrus was geboren.

Reageer (3)

  • Quapo

    Kanye was verliefd op zichzelf, maar besloot wel te trouwen met Kim. Omdat in Kims huis meer spiegels hangen.

    hahah dit zou zo maar eens waar kunnen zijn ;)

    7 jaar geleden
  • Sophizya

    BwahaaaxD

    8 jaar geleden
  • EvaSalvatore

    dit is een bijzonder verhaal....

    wel kei leuk!!! me like!
    x

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen