Beauty


Alles wat je moet weten over Beauty & Fashion!!

Schoonheidsproducten


Het is lente en de zon gaat meer schijnen! Het is de derde maand van het jaar en we willen natuurlijk dat we nog een jaar kunnen genieten van onze mooie, schone huid. Misschien helpt deze lijst met tien merken je wel om de komende jaren je huid gezond en stralend te houden!
Dr. Hauschka


Dr. Hauschka’s natuurzuivere cosmetica is uniek: Zorgvuldig geselecteerde heilzame planten, grotendeels afkomstig van Demeter- of gecontroleerde biologisch-dynamische landbouw, ondersteunen en helpen de huid haar balans terug te vinden.


Etos Wellness


Ben jij toe aan een moment voor jezelf? Etos introduceert een luxe wellness-lijn, waarmee je iedere dag in je eigen badkamer van jouw spa-ritueel kunt genieten! Je kunt kiezen uit drie bijzondere werelden, elk met verschillende producten. A Beautiful You staat voor perfecte verzorging, Inner Calm staat voor optimale ontspanning en Your Pure Body staat voor ultieme reiniging. In iedere wereld staat een rijke basisgeur centraal, zodat je voor elke stemming een favoriet kunt kiezen. Echte luxe voor een betaalbare prijs. Een cadeau voor jezelf, of voor een ander!


De Tuinen


De Tuinen heeft een bijzonder assortiment aan gezichtsverzorgingsproducten. Zo vindt u cremes en reiniging op natuurlijke basis van meer dan 20 merken.
De uitgebreide De Tuinen verzorgingslijn bevat geen SLS en parabenen op basis van Aloë Vera, Tea Tree, Dode Zeezout, Arganolie Slakkengel of Vitaminen. Of het nu gaat om een droge, gemengde, vette, jonge of rijpere huid, u vindt hier zeker een product naar keuze.
Tip: bekijk ook eens de pure oliën voor huid en haar, het award-winnende groene kleimasker of de specialistische producten voor acne.



Nivea


Als één van de grootste producenten van internationale huidverzorgingsproducten staan we dicht bij de consument en bieden we innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten.
Onze merken zijn wereldwijd vertrouwd – Van NIVEA, één van de grootste huidverzorging merken, tot internationaal succesvolle merken als Eucerin, La Prairie, Labello, 8x4 en Hansaplast/Elastoplast.
Met meer dan 130 jaar ervaring in huidverzorging en met één van 's werelds modernste huidonderzoek centra, staat Beiersdorf voor innovatie en kwaliteits cosmetica.



Kruidvat


Kruidvat biedt een ruime keuze gezichtsverzorging voor de normale huid, maar ook voor de probleemhuid. Houd je huid mooi en jong met een goede dagcrème, nachtcrème en dagelijkse reiniging. Gebruik ook een serum of een oogcrème voor een frisse blik.
The Body Shop


Werkzame ingrediënten, prettig aanvoelende texturen en effectieve formules. Onze gezichtsverzorgingslijnen bevatten reinigingsproducten, crèmes, serums en bijvoorbeeld oogcrèmes voor elk type huid.


Rituals


Eerste klas gezichtsreiniging: essentieel voor een gezonde huid.


Primavera


Natuurlijk voor iedereen.
Gebruik de levenskracht van de planten voor je schoonheidsritueel. De behoeften van de huid veranderen geregeld. De huid heeft in de winter een rijkere verzorging nodig dan in de zomer en in de lente en herfst heeft de verandering van het weer invloed op de huid. Ook als we ouder worden, verandert onze huid en heeft het een speciale verzorging nodig. Welke behoefte je huid ook heeft, PRIMAVERA heeft de beste 100% natuurlijke verzorgingsproducten.



Hema


‘HEMA maakt gewoon bijzonder’. Met deze belofte doelen we op onze unieke combinatie van goede kwaliteit, verrassend design en een ‘HEMA prijs’. In 2014 is ‘gewoon bijzonder’ een ruimer begrip geworden waarin ook duurzaamheid een essentieel element is. Duurzaamheid is sinds 2014 een van de pijlers in onze strategie.

Onze ambities op het gebied van duurzaamheid zijn:
HEMA wil duurzaamheid voor een breed publiek toegankelijk en begrijpelijk maken
HEMA wil haar aanbod duurzame producten vergroten
HEMA wil in de hele productieketen zo goed mogelijke omstandigheden voor mens, milieu en maatschappij



Aloë Care


Aloë Vera is verzachtend, vochtinbrengend en ondersteunt het herstellende vermogen van de huid. Reinig de huid dagelijks met een Aloë Vera reinigingsmilk en lotion. Bescherm de huid met een dag- en of nachtcrème tegen invloeden van buitenaf.

Als iemand nog advies nodig heeft over schoonheidsproblemen dan is Dodeka (Gediplomeerd schoonheidsspecialiste) de aangewezen persoon die advies kan geven.


Fashion





De lente is aangebroken! Dus dat betekent dat we nu weer rokjes en jurkjes kunnen dragen! We kunnen meer naar buiten gaan met geen winterkleding meer! Hier zijn de tips en video's voor de lente. Hier is Fashion!!


Video's

2016 Spring Fashion Trends: What To Wear and How To Style | Neiman Marcus
Klik
Neiman Marcus

HUGE SPRING FASHION HAUL 2016 | AlexandrasGirlyTalk
Klik
AlexandrasGirlyTalk

SPRING FASHION TRENDS 2016: ATHLEISURE | BUSBEESTYLE TV
Klik
Busbee Style

Tips van Q-Leden
Als jij kledingtips wilt delen kun je ze aan Dodeka vertellen! Maximaal drie kledingtips van Quizlet leden!

Q-Leden Fashion
Heb jij nu toevallig iets nieuws gescoord en wil je er graag mee pronken in QMagazine? Stuur dan een foto in bij redacteur Dodeka Wees niet getreurd! In iedere magazine zullen maximaal drie foto's komen te staan, en wie weet komt jouw foto gewoon pas met de volgende editie!

Ook zo dol op je spijkerbroek? Hier zijn tien trucjes om ‘m in vorm te houden (of te krijgen) en om kleine ‘schoonheidsfoutjes’ te voorkomen:

1. Je spijkerbroek wassen? NIET. Of bijna niet dan. Ten hoogste één keer per maand, zeggen de experts. Je spijkerbroek blijft het mooist als je hem niet wast.
2. Is je spijkerbroek te groot geworden? Was ‘m op een hoge temperatuur in de wasmachine. Het gaat wel ten koste van de kleur. Keer hem in ieder geval binnenstebuiten voordat je hem in de trommel doet.
3. Zit je spijkerbroek niet mooi? Trek hem aan als hij nog vochtig is en laat hem op je lijf drogen. Je kunt ook met je jeans in een warmwaterbad gaan zitten (maar dan moet je dan wel zin in hebben!).
4. Wil je de donkere kleur behouden? Voeg een half glas gedestilleerde witte azijn aan de laatste spoelcyclus toe.
5. In kauwgom gaan zitten? Gebruik de scherpe en ruwe kant van een ijsklontje. Daarmee verwijder je het kleverige gedoetje in een handomdraai.
6. Gaat je rits steeds open? Haal een metalen bindring (die je gebruikt om papieren uit ordners samen te binden) door het oog van de ritstrekker, doe de bindring dicht en haak hem aan je knoop. Met een ijzerdraadje bereik je hetzelfde resultaat maar loop je het risico dat je je prikt.
7. Spijkerbroek te lang? Was hem voordat je er de schaar in zet, want spijkerbroeken krimpen in de lengte als je ze wast.
8. Hangt er een onaangenaam luchtje aan je jeans? Spray er goedkope wodka over. Weg is het geurtje. Andere tips om geurtjes kwijt te raken: hang je spijkerbroek uit in de badkamer voordat je gaat douchen of doe ‘m in een plastic sluitzak en leg ‘m voor 24 uur in het vriesvak (dit werkt ook tegen geurtjes in schoenen).
9. Zin in een vintage look? Bewerk je spijkerbroek met schuurpapier. Rafels en scheuren maak je met een knutselmesje en om de vintage look compleet te maken doe je rond de scheurgaten nog wat bleach.
10. Zit je jeans te strak, spray er dan lauwwarm water over en rek de stof in alle richtingen uit.






Top 10 modekleuren voorjaar – zomer 2016

De modekleuren voor het voorjaar en zomer 2016 staan in het teken van intuïtie. Kalme en zachte tinten kunnen we verwachten. Zo zacht, dat het neigt naar kitsch, maar het blijft toch modern. Wat opvalt is dat de tinten positief en vrolijk zijn. Zachte pastels worden gecombineerd met warme neutralen.

Slow time
Het is tijd om het rustiger aan te doen, ook met kleurgebruik. Het verlangen om minder afhankelijk te zijn van onze smartphones en computers vertaalt zich in de modekleuren van 2016. Minder felle tinten geeft een rustiger beeld. Zonnig, nieuwsgierig en optimistisch.

Zacht zoet
Fletse kauwgomballen kleurtjes zoals Peppermind, Fondant Pink, Pimento en Custard, doen je denken aan de jaren ’60. Een beetje poederig van uitstraling.
Fondant Pink is een echte zomerkleur, die je doet denken aan de drukke periode voordat de vakanties beginnen. Geranium, is net geen roze en geen oranje. Het zit er tussenin en dat houdt het spannend. Fondant Pink gaat goed samen met Geranium en geeft het gevoel van een ondergaande zon na een warme zomerdag.

‘Bijna’
‘Bijna’ pastel zou je ze ook kunnen noemen, net iets meer kracht hebben de meeste pastels in dit palet. Zoals de Peppermind, Cool blue en Geranium. Cool blue doet je denken aan de lucht boven je. Blauw is een rustige kleur, luchtig en licht. Cool Blue is goed te combineren met Custard, Beige en Jasmine.

Getint zwart wit
Zwart wit combinaties zijn dit seizoen ‘key’, alleen dan op een zachtere ‘bijna’ zwart- wit manier met Jasmine en Newsprint. Het heftige van zwart en wit is eraf gehaald waardoor Jasmine (wit) en Newsprint (zwart) een avant garde uitstraling krijgen die natuurlijk overkomt.

Geel
Hoewel de meeste kleuren in het pallet ‘tranquille’ zijn, springt Radiant Yellow eruit. Het is kleur waar je gelijk vrolijk van wordt. Toch is hij niet echt ‘fel’. Het is de meest contrasterende kleur in deze top 10. Omdat het een warm geel is die lijkt op Jus d’Orange of eigeel. Radiant Yellow en Newsprint vormen een prachtige en ook krachtige combinatie. Ook Jasmine en Radiant Yellow gaan prima samen.

Een ander geel is het subtiele Custard. Vrolijk, zoet en zonnig. Custard zag je vorig jaar zomer ook. Je kunt Custard uitstekend in het voorjaar dragen, gecombineerd met zwart of de nieuwe ‘bijna’ zwart Newsprint staat het erg fraai.

Beige
De top 10 sluiten we af met Beige. Zoals in elk seizoen heb je neutralen nodig. Beige is prachtig warm, tijdloos. Het kan als basic, en zeker ook als ondertoon, gedragen kan worden.

Beige maakt de verbinding tussen de seizoenen. In het prille voorjaar kan de kleur goed en in het begin van het najaar. Het is een stabiele kleur die zeer goed combineert met de rest van de kleuren uit het pallet zoals Peppermind, Cool Blue en Newsprint. Eigenlijk kan ik geen kleur bedenken waarmee Beige niet zou matchen.

Reageer (2)

  • awsten

    Ik gebruik de laatste tijd een crème van Lush. Ik had erg veel last van roodheid in mijn gezicht, maar na een maandje elke dag het product te gebruiken, is deze zo goed als weg. En geloof me, ik heb al erg veel gebruikt haha, dus ik ben er erg gelukkig mee c:

    8 jaar geleden
  • magiclove

    leuk! Rituals heeft echt top producten! Ik ben vooral weg van hun 'shikakai secret', een super voedende en zachte conditioner, alsof je van bij de kapper komt! Ook de 'mei dao', bodycream is zalig. Ik ben blij als ik zo een product eens als cadeau krijg. De andere producten zijn ook goed, maar dit zijn echt favorieten. Jammer genoeg wat duurder.
    Yves Rocher heeft ook hele leuke producten: goede en lekker ruikende handcrèmes die niet te duur zijn. De reinigingsdoekjes zijn echt goed daar, voor verschillende huidtypes en de 'hydra végétal' is een fijne gezichtscrème. Ze hebben sinds een tijdje er nu ook een bodycrème die 'tradition de Hammam' heet en dat is ook een geweldig product!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen